Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig bírjátok szex nélkül?
hangulat, hormon, ido, energia es kapcsolat-allapot fuggo.
faradtan, kisse durcas vszonyban a baratommal hetekig is elvagyok nelkule. frissen, szeretetteljes idoszakokban, menstruacio elott par napig, max 1 hetig.
egyedul honapokig de azert neha hianyzik.
atlagolva: 1 hetig. (optimalisan)
honapokig (ha muszaj)
Én életem végéig kifogom bírni szex, szerelem és boldogság nélkül, sajnos ez az elkerülhetetlen jövőm.:((
22/F
OPtimálisan 1 nap. Vagyis naponta legalább egyszer. Távkapcsolat révén hetente min 5 napig muszáj. De megéri, mert imádom:)
22/f
Azért kedves kérdező, mert csak ezt kaptam ettől a rakás sz.rtól, amit életnek neveznek.:)
Másnak persze, aki egy rohadt link tróger, bunkó, öntelt, majom annak meg minden megadatik:S Én hiába vagyok, kedves, normális, értelmes, illemtudó srác = unalmas, ki nem szrja le kategória vagyok.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!