Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masztiztál már munkahelyen vagy suliba? Hogyan történt?
Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 19:22
11/15 anonim válasza:
Én párszor melóhelyen,mert annyira tetszett egy kolléganőm(nagyon szexi volt..),hogy egyszerűen nem birtam ki,és a wc-ben gyorsan rárántottam!:D 29F
12/15 anonim válasza:
igen, masztiztam suliban. leghatso padban ulok(4es pad) en a 2. padban masztiztam egyszer becsengetes utan a golyostollammal. a mellettem ulo csaj azt hitte hogy csak hujulok , igy nem foglalkoztak velem , viszont a mellettem ulo fiu eszrevett es megkerdezte h micsinalok =)) mondtam hogy masztizok, erre megvonta a vallat es folytatta a dolgat. sztem tok vicces volt :))
14/15 anonim válasza:
Én egyszer a buszon vettem elő a farkam. Nagyon korai busszal kellett bemennem a városba és pont egy csinos szőke csaj mögé ültem be. Ő SMS-ezett, asszem. Sikerült kivernem, mielőtt le kellett volna szállnom és hosszú haja volt, így a haja kapott a pakolásból
15/15 anonim válasza:
Ezzel kapcsolatban van egy nagyon szép emlékem. A munkahelyemen egyszemélyes női wc van. Néhány éve a wc környékén voltam és láttam hogy az egyik csinos kolléganő tart arra felé. Gyorsan elbújtam, nehogy meglásson. Bement a wc-be, magára csukta az ajtót. Ekkor én gyorsan odalopakodtam és belestem a kulcslyukon. Nagyon szép nőről van szó, hosszú fekete haja van, kreol bőrű és szép hosszú lábai. Fehér rövid nadrágban volt, láttam ahogy letolja, alatta levő fehér tanga bugyit is letolta és ráült a wc-re. Széttette a lábait, gyönyörű volt a szőrtelen pinája. A pisijének csorgásától és a látványtól annyira felizgultam, hogy elővettem a faszom és elkezdtem verni. Mikor abbahagyta a pisilést, felállt tépett a wc papírból és megtörölte a pináját. Felvette a bugyiját és a nadrágját. Ekkor visszalopóztam. Hallottam ahogy lehúzza a wc-t. Kilépett wc-ből és visszament. Szerencsére senki nem volt a környéken, ezért tovább vertem a faszom és benyitottam a wc-be és ráélveztem a törölközőre. Máig sem felejtem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!