Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masztiztál már munkahelyen vagy suliba? Hogyan történt?
Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 19:22
1/15 anonim válasza:
Suliban 1x a hátsó padsorban. Senki sem látta mert kamuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
2/15 anonim válasza:
Én egyszer buszon :P 22L
Nem tudom mi történt, de olyan szinten felizgultam, hogy muszály volt. Nem voltak sokan a buszon.
3/15 anonim válasza:
Én igen. Melóhelyen a Wc-ben ( nem egyszer ) Ffi
5/15 anonim válasza:
én nem....de egyik osztálytársam elővette orán xD hülye gyökér -.- majdnem ki is csapták xD cigány....
6/15 anonim válasza:
alap, hiszen mindenki tudja hogy órákon a suliban tanulás helyett verem a farkam és azt is hallotta már mindenki hogy az előttem ülő lányok hajába fröccsent :P hmm nyami :D ja és a tanárra is de nem vette észre :D
Most őszintén ilyet mindenki hallott már de mindd kamu :D
max wc-ben vagy valami
8/15 anonim válasza:
és a válaszadók többségének gondolom nincs barátnője, és 20 órát ülnek a gép előtt.xD
9/15 anonim válasza:
13:49
Én a válszaolók közt voltam fentebb.
Van barátnőm, és nem ülök 20 órát a gép előtt.
Egyszerűena, ha szükségét érzem akkor könnyítek magamon.
Mindegy hol vagyok, keresek egy helyet, ahol ezt lerendezhetem.
Diszkréten!
10/15 anonim válasza:
EGyszer egyk osztálytársam órán...:D csak kopogást lehetett hallaniahogy a keze a padhoz ért néha és egyszecsak egy elfojtott nyögés:D utána meg ott volt a padban ...fujjj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!