Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbálás függő lennék?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek maszturbálni. Lánnyal is volt már dolgom, de a jó öreg módszerről nem bírok lemondani. Reggel ha felkelek, az első dolgom, hogy könnyítsek magamon. Ha hazaérek, ugyanezt teszem. Maszturbáltam már biciklitúra közben is. Egyszer egy este például jöttem hazafelé és az egyik kis utcában, mivel már nagyon sötét volt, letérdeltem és önkielégítést végeztem. Segítsetek! Mi lehet velem a baj?2009. okt. 27. 19:07
11/12 anonim válasza:
énis szoktam lány létemre de nem olyan sürüséggel.. leginkább h amikor már nagyon élvezném elkezdek remegni és semmit sem tudok ellene tenni. orgazmusom még nem volt ez miatt
12/12 anonim válasza:
Én időnkén annyira nem bírom, hogy a suli Wc-n a tízpercben is képes vagyok kiverni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!