Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Maszturbálás függő lennék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszturbálás függő lennék?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek maszturbálni. Lánnyal is volt már dolgom, de a jó öreg módszerről nem bírok lemondani. Reggel ha felkelek, az első dolgom, hogy könnyítsek magamon. Ha hazaérek, ugyanezt teszem. Maszturbáltam már biciklitúra közben is. Egyszer egy este például jöttem hazafelé és az egyik kis utcában, mivel már nagyon sötét volt, letérdeltem és önkielégítést végeztem. Segítsetek! Mi lehet velem a baj?
2009. okt. 27. 19:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

velem is ez a baj.

sajnos.én le akarok szokni róla de nem birok.

2009. okt. 27. 19:12
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
ezmár beteges. szokjatok le róla. csak önuralom kérdése.
2009. okt. 27. 19:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor verd jó sokat, előbb utóbb megunod.
2009. okt. 27. 19:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szentem próbálj minél több lánnyal lefeküdni, vagy összejönni egy csajjal. hogy elvonja a figyelmed a masztiról, és inkább vele legyél.
2009. okt. 27. 19:15
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

Egyszer olvastam egy könyvet, amiben leírták, hogy ha naponta 2-szer - 3-szor masztizol, akkor az azt jelenti, hogy függő vagy.

Én naponta csak egyszer szoktam.

De kibírok 4 napot is. Csak jobban érzem magam, ha a napi megvan.

2009. okt. 27. 19:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, ugyanilyen problémával. Azmellett, hogy a fiummal szinte minden nap szeretkezünk is. Ez a hormonok játéka velünk.
2009. okt. 27. 19:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Na ja. De az lehetséges, hogy masztizás után másnap "tele" leszek pattanásokkal??? (vagyis nem tele, de sokkal több van a megszokottnál.) Az mitől van????
2009. okt. 27. 19:25
 8/12 anonim ***** válasza:
nekem ugyanez volt néptánc előadás közben, kénytelen voltam elővenni a kékerest és könnyíteni magamon
2009. okt. 27. 19:39
 9/12 anonim válasza:
Huh nemtom rosszul érzem magam utána de van hogy 2-3 szor csinálom de 2-3 nap kihagyásokkal szal :D
2009. okt. 27. 19:54
 10/12 anonim ***** válasza:
87%

Én nem akarok itt szentbeszédet tartani, de mindenki csinálja annyiszor aháyszor jól esik.

Persze a hely nem mindegy.

Azért utcán letérdelve a zöld gyepre.... háááát az gáz.

Nem bírtad hazáig?

2009. okt. 27. 20:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!