Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a párom az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a párom az együttléteink után nem bújik hozzám?

Figyelt kérdés
Csodás együttléteink után vagy vagy eszik vagy bekapcsolja a tévét vagy elmegy zuhanyozni.Én még annyira igényelném, hogy öleljen át, simogasson, cirógasson. Szerintetek ez normális? Mit tegyek hogy ne így legyen, olyan rossz ez így. Probáltam már rávezetni hogy mennyire élvezném a bújást de nem veszi a lapot. Az együttléteink alatt nagyon figyelmes, nagyon jó szerető, de utána. Vagy a pasik nem igénylik az ilyesmit? Fiúk lányok hogy van ez?
2009. okt. 27. 14:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
50%

Férfi és nő különbözik egymástól. A nő igényli utána az összebújást, a férfi meg gyakran nem.

Ha a férfi nem adja meg a nőnek, amire annak szüksége van, akkor bunkó, és nem szereti azt a nőt helyesen/igazán. Nőjön fel.

2009. okt. 27. 15:41
 12/24 anonim válasza:
90%

Szerintem csak sima anatómiai folyamatról van szó. A férfiakban szex után olyan hormonok szabadulnak fel, amelyek elálmosítják őket, míg mi nők pont ilyenkor leszünk éberebbek. Lehet hogy ez a magyarázat arra, hogy nincs kedve társalogni, ill. összebújni. Lehet csak simán álmos. Próbáljatok napközbe szeretkezni, mikor nem vagytok annyira fáradtak, akkor talán inkább kapható lesz az összebújásra.

És amúgy ne általánosítsátok a szűz pasikat, az én párom is szűz, mégis ő az aki még nálamnál is jobban igényli szeretkezés után a beszélgetést, simogatást ;). És noha nagyon szereti a rendet és tisztaságot, mégsem rohan azonnal a zuhany alá...pedig sokszor majd elalszik beszélgetés közben :)

2009. okt. 27. 15:46
 13/24 anonim ***** válasza:
Az ikrek fickók ilyenek, nem? De most komolyan.
2009. okt. 27. 15:50
 14/24 A kérdező kommentje:
Mindent megad amire szükségem van, kivéve ezt az apróságot...ezért még nem bunkó, már ne is haragudj.
2009. okt. 27. 15:51
 15/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az aszcendese szűz, vagy ikrek.
2009. okt. 27. 15:52
 16/24 A kérdező kommentje:
Hűha bejön az asztrológia, na ehhez én nem értek...ő rák jegyű mint én egyébként ha ez fontos :)
2009. okt. 27. 15:54
 17/24 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, de sztem a fiúk nem annyira igénylik szex után az összebújást, mint a lányok :P Jó biztos van 1-2 kivétel, de a nagy többség nem. Szex után én is mindig éhes vok és jobban vágyok vmi kajára vagy aludni kicsit, mint összebújni és dumálni :P

16/F

2009. okt. 27. 16:07
 18/24 anonim ***** válasza:

Akkor ez nem asztrtolóig, mert a férjem rák, és ő nem ilyen. Ő hozzám bűjik utána kicsit, na jó nem viszi túlzásba, de azért nem hanyagol el ilyen téren.

Mindenki más. Próbálj rá hatni. Ez a meglovaglós sztori nagyon tetszett és biztos hatásos is. Csak azt ne felejtsük el, hogy a pasik utálják, ha rájukerőszakolunk olyasmit, ami nekik nem olyan természetes.

2009. okt. 27. 17:36
 19/24 anonim ***** válasza:
a 15: 36 os válaszolo tipje tuti nyerő:D
2009. okt. 27. 18:38
 20/24 anonim ***** válasza:
A kos pasik viszont ilyenek...sza*rnak az összebújásra.
2009. okt. 27. 18:54
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!