Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a párom az együttléteink után nem
bújik hozzám?
nyisd ki a szád és mondd el, mit igényelsz. Ennyire egyszerű a dolog!
2009. okt. 27. 14:48
2/24 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki, azt mondta bocsi , ne haragudjak, fog rám figyelni a későbbiekben, de azóta sem teszi, marad minden a régiben. Lehet hogy ő ezt nem igényli? Amikor megkérdeztem azt mondta dehogynem, és ez igaz is mert imádja ha simogatom őt. Szóval ezért nem értem a dolgot.
Miért a szűz jegyűek ilyenek? Csak azért mert nekem is volt egy pasim, akinek ez volt a csillagjegye és ugyanezt csinálta. Falra másztam tőle. Nem is tartott sokáig.
Nem csak próbáld rávezetni, hanem mondd el neki. Jobbat én sem tudok. Vannak ilyen pasik, lehet fel kell nyitni a szemét, mert azt hiszi ez Neked így jó.
2009. okt. 27. 15:04
az én barátom nem csinál ilyesmiket utánna :P,attól függ,hogy mikor csináljuk :) ,ha éjjel,akkor utánna elalszunk,addig is simogat,stb... ha nappal,akkor utánna jön még egy menet :D,addig kicsit pihenünk egymás mellett,csókolózunk,ilyesmik :) minden férfi más
2009. okt. 27. 15:05
Egyszer pont erre a kérdésre a szexológus azt válaszolta,hogyha a nőnek is jó volt akkor nem igényli,hogy összebújjanak utána.
Nem lehet,hogy olyankor igényled ha nincs orgazmusod?
Bocs ha nem így van ez csak egy feltételezés.
29/L
2009. okt. 27. 15:06
Kedves kérdező! Nem lehet, hgoy hazudik a születési koráról, és mégiscsak szűz jegyben született?
2009. okt. 27. 15:09
Akkor ne simogasd. Lovagold meg, élvezz el és hagyd ott a fe nében. Aztán amikor reklamál, mondd el neki, hogy nem csak neki vannak igényei, hanem neked is.
2009. okt. 27. 15:16
8/24 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, nekem is eszembe jutott már ez amit javasolsz, csak nem tudom célhoz érek e vele :) Mindenesetre így hogy megerősítést kaptam , lehet hogy bevetem a dolgot :)
9/24 A kérdező kommentje:
Igen én is olvastam hogy akkor igénylik ezt a nők ha nem volt orgazmusuk, nálam ez nem jön be, nekem mindig van nem is akármilyen hála az égnek és a páromnak. Én alapból is ilyen bújós tipus vagyok.
Hát szerintem mikor "vége", utána öleld át, és ha menne valahova, viccesen ,mosolyogva mondj valami ilyesmi:
"-aa-aaaa! Nem mehetsz sehová/Nem engedlek el!"XD
Hátha marad még veled , és cirógatjátok egymást:D
2009. okt. 27. 15:36