Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a párom az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a párom az együttléteink után nem bújik hozzám?

Figyelt kérdés
Csodás együttléteink után vagy vagy eszik vagy bekapcsolja a tévét vagy elmegy zuhanyozni.Én még annyira igényelném, hogy öleljen át, simogasson, cirógasson. Szerintetek ez normális? Mit tegyek hogy ne így legyen, olyan rossz ez így. Probáltam már rávezetni hogy mennyire élvezném a bújást de nem veszi a lapot. Az együttléteink alatt nagyon figyelmes, nagyon jó szerető, de utána. Vagy a pasik nem igénylik az ilyesmit? Fiúk lányok hogy van ez?
2009. okt. 27. 14:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
71%
nyisd ki a szád és mondd el, mit igényelsz. Ennyire egyszerű a dolog!
2009. okt. 27. 14:48
 2/24 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki, azt mondta bocsi , ne haragudjak, fog rám figyelni a későbbiekben, de azóta sem teszi, marad minden a régiben. Lehet hogy ő ezt nem igényli? Amikor megkérdeztem azt mondta dehogynem, és ez igaz is mert imádja ha simogatom őt. Szóval ezért nem értem a dolgot.
2009. okt. 27. 15:04
 3/24 anonim ***** válasza:

Miért a szűz jegyűek ilyenek? Csak azért mert nekem is volt egy pasim, akinek ez volt a csillagjegye és ugyanezt csinálta. Falra másztam tőle. Nem is tartott sokáig.

Nem csak próbáld rávezetni, hanem mondd el neki. Jobbat én sem tudok. Vannak ilyen pasik, lehet fel kell nyitni a szemét, mert azt hiszi ez Neked így jó.

2009. okt. 27. 15:04
 4/24 anonim ***** válasza:
az én barátom nem csinál ilyesmiket utánna :P,attól függ,hogy mikor csináljuk :) ,ha éjjel,akkor utánna elalszunk,addig is simogat,stb... ha nappal,akkor utánna jön még egy menet :D,addig kicsit pihenünk egymás mellett,csókolózunk,ilyesmik :) minden férfi más
2009. okt. 27. 15:05
 5/24 anonim ***** válasza:
75%

Egyszer pont erre a kérdésre a szexológus azt válaszolta,hogyha a nőnek is jó volt akkor nem igényli,hogy összebújjanak utána.

Nem lehet,hogy olyankor igényled ha nincs orgazmusod?

Bocs ha nem így van ez csak egy feltételezés.

29/L

2009. okt. 27. 15:06
 6/24 anonim ***** válasza:
54%
Kedves kérdező! Nem lehet, hgoy hazudik a születési koráról, és mégiscsak szűz jegyben született?
2009. okt. 27. 15:09
 7/24 anonim ***** válasza:
89%
Akkor ne simogasd. Lovagold meg, élvezz el és hagyd ott a fe nében. Aztán amikor reklamál, mondd el neki, hogy nem csak neki vannak igényei, hanem neked is.
2009. okt. 27. 15:16
 8/24 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, nekem is eszembe jutott már ez amit javasolsz, csak nem tudom célhoz érek e vele :) Mindenesetre így hogy megerősítést kaptam , lehet hogy bevetem a dolgot :)
2009. okt. 27. 15:29
 9/24 A kérdező kommentje:
Igen én is olvastam hogy akkor igénylik ezt a nők ha nem volt orgazmusuk, nálam ez nem jön be, nekem mindig van nem is akármilyen hála az égnek és a páromnak. Én alapból is ilyen bújós tipus vagyok.
2009. okt. 27. 15:30
 10/24 anonim ***** válasza:
80%

Hát szerintem mikor "vége", utána öleld át, és ha menne valahova, viccesen ,mosolyogva mondj valami ilyesmi:

"-aa-aaaa! Nem mehetsz sehová/Nem engedlek el!"XD

Hátha marad még veled , és cirógatjátok egymást:D

2009. okt. 27. 15:36
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!