Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex bűn?

Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 14:14
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Ilyet kérdezni,egy ilyen szexorientált világban...
2009. okt. 29. 16:25
 32/41 anonim ***** válasza:
15:22-es nem kell kiabálni. Nem mondtam hogy azért kell házasodni. Énis élek nemi életet pedig nem is vagyok házas, csak közöltem egy tényt, miszerint a vallás szempontjából igenis bűn. A bűn fogalma egyébként is relalív, mint minden más.
2009. okt. 30. 18:18
 33/41 anonim ***** válasza:
Kihagyni bűn, nem elkövetni!!!
2010. jan. 30. 03:31
 34/41 anonim ***** válasza:
Bűn? Ez a kérdés komoly? Mondjuk eltudom képzelni, sőt vannak olyan emberek akik úgy nevelik a gyerekeiket, hogy a szex "bűn". Mondjuk az ilyen szülőket megkérezném, ők hogyan nemzettek gyereket... A szex számomra a teljes kielégülés, semmivel nem pótolható, és sztem a legjobb dolog a világon.
2010. márc. 16. 20:10
 35/41 anonim ***** válasza:
33%

Utolsó hozzászólónak, s mindazoknak, akik osztoznak a véleményen:

Akkor te egy állat vagy? Mert az állatot az ösztönei vezérelnek, az, hogy a vágyát minél hamarabb csillapíthassa. Az embert az állattól az különbözteti meg, hogy tud gondolkodni, és önuralmat gyakorolni magára. Ha neked az szerelmi együttlét, egy élvezeti cikk, akkor benned valami óriási hiba van az biztos.

És ha már a bűn kérdését feszegetjük, akkor elmodanám, hogy igenis a szex az bűn! Mivel a szex fogalma házasságon kívüli kielégítést szolgáló folyamat, aminek semmi köze a szerelemhez! Ha te a barátnődet, egy tárgynak tekinted, aki csak arra jó, hogy az ösztöneidet kielégítse, akkor 1. vagy nem ismered mi a szerelem, 2. vagy kihasználod a barátnődet.

Kicsit gondolkodjál szerintem el ezen, nem rosszból mondom, csak jó tanácsként.

2010. máj. 6. 17:35
 36/41 anonim ***** válasza:
utolsó így igaz :)
2010. jún. 16. 09:59
 37/41 anonim válasza:

nem minden bűn ami jó... sőt nagyon is jó... én nem értek meg egyes vallásokat, hogy miért csak így vagy úgy... baromság

a szex jó és nem bűn

2010. jún. 24. 15:07
 38/41 EmptySoulx1 válasza:
Egy kellemes bun
2010. júl. 22. 13:47
 39/41 anonim ***** válasza:
Csak akkor bűn, ha házasságon kívül csinálod. Ha már házasok vagytok, nem az.
2010. aug. 31. 23:21
 40/41 anonim ***** válasza:
Igen de csak ha te csinálod
2010. szept. 12. 17:25
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!