Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex bűn?
Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 14:14
11/41 A kérdező kommentje:
17 éves lány, 15 hónapos párkapcsolatban ... (és úgy átlagban :) ) mindenféle képpen érdekelne
jah és lány-fiú kapcsolat :)
2009. okt. 27. 14:34
12/41 anonim válasza:
Önmagában nem. De ha mondjuk levágod az áldozat fejét, eltemeted, kiásod, meggyújtod, utána megcsonkítod és utána dugod meg, azon már el lehet gondolkodni.
13/41 anonim válasza:
igen az, ha nem velem csinálod
14/41 anonim válasza:
Csak ha vallási fanatikus vagy.
15/41 anonim válasza:
Butaság, a vallás sem tiltja a férfi-nő szexet!
16/41 anonim válasza:
A szex nem bűn, de mindnképpen a házasságban van a helye!
Én nem szexeltem még, de nagyon fájna a szívem, ha sok embernek adnék magaból egy darabot... Éppen ezért tartom meg magamnak az igazinak! Én úgy gondolom, hogy megéri. Lehet, hogy a válaszom után, sokan reagálnak majd erre, hogy Úristen, hogy lehet kibírni sezx nélkül meg minden, de erre nekem csak az a válaszom, hogy amíg nem próbálok ki valamit és nem tudom, hogy milyen, nem fog hiányozni.
17/41 anonim válasza:
ha szerelmesek vagytok, és a szexet a szerelmetek beteljesülésére használjátok akkor természetesen nem bűn!
18/41 anonim válasza:
A szex nem bűn,kivéve ha pedofil vagy!!!!!Meer ha az vagy,ne gyere az öcsém közelébe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19/41 anonim válasza:
Igen, úgyhogy csak óvatosan, met jön a patásördög, és extracsípős vazelinnal támad meg! :))))
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!