Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen hol találhatok szexpartnert?
Most leszek 17 éves pár hónap múlva, és még szűz vagyok, barátnőm már 2 hónapja nincs.
Már nagyon kívánom a szexet, fizetőshöz nem akarok menni.Fenn vagyok egy szexrandis oldalon de nem látom sok értelmét.
Gyorsan kéne valaki mert jövőhéten ráérek és akkor szeretném.
Valaki tipp??
Hát itt nem hinném, hogy találni fogsz, ha mégis AIDS gyanús lesz :)
Próbálkozz diszkóban (a keményebb diszkóban) ott összeszedhetsz idősebbeket is, haverom 17 éves, összefeküdt egy 26 évessel :D
Hallod nekem is kéne jövőhétre egy Thai lezbikus ikerlánypár, pont ráérek!
Te tényleg azt hiszed ez így működik?
Amúgy meg sexpartnert olyanok keresnek, akik tapasztaltak, igénylik a sexet de nincs idejük komoly kapcsolatra. A te szűz kis kukid nem érdekli az ilyen nőket, ők TELJESÍTMÉNYT várnak, nempedig azt, hogy tanítgathassanak téged.
"Gyorsan kéne valaki mert jövőhéten ráérek és akkor szeretném"
Jah, és ha nem jön össze a jövő héten, akkor kolostorba vonulsz?! Legyél már egy kicsit komolyabb, ne legyél ennyire gyerekes.
Ez nem úgy működik, hogy beírom a határidőnaplómba,hogy mikor szeretném. Türelmesen várj, keress partnert, akit előbb megszeretsz, majd szexelsz vele. Nem is nagyon tudsz mást tenni, mert ugye "fizetőst" nem akarsz.(nem is javaslom)
Adjál még időt magadnak, a jövő hét az már itt van, egyet kell aludni addig!:-)
következő hónapban van a 19 szülinapom, még szűz vagyok, ha jövő hétig nem találok szexpartnert fejbe lövöm magam...
jééézusom gyerek xD
ha ennyire akarsz valami csajt, menj el valamelyik bevásárlóközpontba, úgyis tele van agyatlan libákkal, kérdezd meg az egyiktől valamelyik csak belemegy, pláne ha szűz, mert azok cikinek tartják ezt az értéket..
Hát, nem a legjobb helyen keresed, az tény. Szexrandis oldal... hallod, szerinted amit ott találsz, annak van valós magva? Hagyjad már...
Keress valami tisztességes barátnőt. Akár közösségi oldalon is kereshetsz, de olyat, akivel tényleg találkozhatsz is (tehát ne egy, az ország másik végén lakó bigét keress). Sok sikert, és türelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!