Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfiak jobban szeretik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak jobban szeretik a molettebb, teltebb nöket mit a vékonyakat?

Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 16:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
mindenki mást szeret, de többen szeretik a vékonyakat.
2009. okt. 25. 16:22
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jutott eszedbe ekkora idióta kérdés?????

Egyértelmű, hogy valamelyik férfinak a teltebb nők tetszenek valamelyiknek a vékony. Nem lehet megmondani hogy jobban... pffffffffffffffffffffffff

2009. okt. 25. 16:23
 3/20 anonim ***** válasza:
45%
Egy szóval: NEM. :)
2009. okt. 25. 16:25
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
ha nem a szélsőségekre gondolunk, akkor azokat a lányokat szeretik jobban többségében akit van mit fogni. Ez ettől függetlenül még lehet a vékony kategória, de semmiképp sem a csontkollekció lányokat szeretik. Illetve lehet h akad olyan is :)
2009. okt. 25. 16:26
 5/20 anonim ***** válasza:
92%

"Minden férfi nagyobb farkat akar, mint amit a barátnője szeretne és minden nő vékonyabb akar lenni, mint amilyennek a férfiak szeretnék látni őket."

Ennyi

2009. okt. 25. 16:28
 6/20 anonim ***** válasza:
43%
teis tudod hogy nem
2009. okt. 25. 16:31
 7/20 anonim ***** válasza:
84%

Ez ízlés dolga, valaki ezt, valaki azt, szerencsére mindenki mást.

Én például igen. Egész más összebújni velük :)

2009. okt. 25. 16:42
 8/20 anonim ***** válasza:
82%
nekem igen. és sok esetben a haveri kör véleménye miatt nem vállalják be a pasik a telteket. (persze kivétel akad) a telt csajok sokkal szebbek mint a gebék. az én barátnőm 150kg körül van a 160pár centijére. egy nagy popsi egy vaskos comb. es husi husi mindenütt.... nyami. (29f)
2009. okt. 25. 17:05
 9/20 anonim ***** válasza:
79%
Én igen.
2009. okt. 25. 17:11
 10/20 anonim ***** válasza:
83%

Én az enyhén molett hölgyekre esküszöm.

Ha igényes semmi baj nincs velük, mert valjuk be mindenkinek a kövér nők láttan az jut eszükbe, hogy kellemetlen a szaguk, vagy büdösek ott lent.

Ez arra igaz aki igénytelen.

Szeretek fogni a lányon, és nem attól rettegni, hogy amikor szeretkezem egy csontba ütközik a farkam.

2009. okt. 25. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!