Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan gyűjthetnék bátorságot, hogy én is merjek beszélgetést kezdeményezni a szexről a barátommal?
Figyelt kérdés
Szoktunk beszélgetni a szexről, de mindig ő kezdi az ilyen beszélgetéseket, és mindig inkább ő kérdez, én meg válaszolok. Ilyenkor szívesen beszélek róla, de én nem merek visszakérdezni, vagy magamtól csak úgy beszélni róla. Viszont lenne egy-két dolog, amin változtatnunk kellene, csak fogalmam sincs, hogyan álljak neki egy ilyen beszélgetésnek. Ezt mikorra jó időzíteni? És egyszerre csapjak bele a mondanivalómba, vagy legyen felvezetés? Vagy mit csináljak? Apróságokról lenne szó, de sokat javítana a szexuális életünkről, ha el tudnám mondani ezeket az apró gondokat. Mások ezt hogyan csinálják? Igazából az a baj, hogy amikor kérdezget, ezekre még pont nem kérdezett rá, pedig ha megtenné minden gond nélkül elmondanám, de magamtól nem tudok belevágni. Tudom, hogy nem gondolatolvasó, de mégsem megy ez a dolog nekem. 20/L2009. okt. 25. 11:51
1/2 anonim válasza:
Amikor legközelebb erről beszél, miután válaszoltál egy kérdésére, kezdd el mondani a tiédet. Előtte szedd össze, hogy nagyjából mit fogsz mondani.
2/2 anonim válasza:
Szerintem tökmindegy hogy ezzel mikor állsz elő. Ha ő is gyakran szokott beszélgetést kezdeményezni ebben a témában csak értékelni fogja hogy ha te is végre kifejted a véleményedet a dolgokkal kapcsolatban. Legalábbis én ezzel így voltam, örültem mikor a barátnőm végre elmondta mi nem jó neki és min akar változtatni. 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!