Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos a b.nőm nem tud "elmenni" csak ha a csiklóját simogatom. Akárhányszor próbáltam a hüvelyi orgazmust megadni neki csak kudarc volt. Hogyan elégítsem ki a b. nőmet?
Figyelt kérdés
Neki én vagyok az első barátja.Ha esetleg sikerült 1 csiklós orgazmus utánna mindíg csak 1 gyors menetre van még kedve.. Persze ez nekem kevés....Sokat veszekszünk ezen.Nekem nagy étvágyam lenne a sexre de neki valamiért nem!
Miért?Talán ha sikerülne az orgazmus rendesen jobb lenne.
Mit csinálok rosszul és miért nem megy el hüvelyi orgazmussal?
Miért csak csiklóizgatással megy el? Ha elmegy......?
Valamiért nem tudok ezekre a dolgokra rájönni :(
Kérlek segítsetek!!!! Köszi mindenkinek :D
2008. jún. 27. 17:34
11/11 anonim válasza:
Engem ez egy filmre emlékeztet: Két pasi,meg egy kicsi xD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!