Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos a b.nőm nem tud "elmenni" csak ha a csiklóját
simogatom. Akárhányszor próbáltam a hüvelyi orgazmust
megadni neki csak kudarc volt. Hogyan elégítsem ki a b.
nőmet?
Figyelt kérdés
Neki én vagyok az első barátja.Ha esetleg sikerült 1 csiklós orgazmus utánna mindíg csak 1 gyors menetre van még kedve.. Persze ez nekem kevés....Sokat veszekszünk ezen.Nekem nagy étvágyam lenne a sexre de neki valamiért nem!
Miért?Talán ha sikerülne az orgazmus rendesen jobb lenne.
Mit csinálok rosszul és miért nem megy el hüvelyi orgazmussal?
Miért csak csiklóizgatással megy el? Ha elmegy......?
Legjobb tudomásom szerint nincs rá törvény, hogy minden nőnek hüvelyi orgazmust is kell éreznie. A legjobb lenne, ha beszélnél vele erről, például megvitathatnátok, hogy amikor magának csinálja, hogyan szereti és olyankor sikerül -e neki ilyesmi, vagy csak csiklóval. Ha ez utóbbi eset áll fenn, ne keseredj el, a szex sajnos ilyen, mindenki másként szereti. Örülj neki, hogy ki tudod elégíteni a csajodat!
Ahogy a leírtakból következtetek, inkább étvágybéli különbség van köztetek. Erről szintén érdemes lenne beszélni kettőtöknek. Sajnos az emberek van hogy különbözőek, az egyik többször szeretné mint a másik. Ettől nem csinálod rosszul, vagy nem szeret téged kevésbé, csak egyszerűen ritkábban kíván szeretkezni.
A kérdés legrosszabb megoldása a veszekedés, ugyanis innentől mindketten ezen őrlődtök majd. Célszerűbb lenne ezt a feszültséget csökkenteni valahogy, mert így csak rosszabb lesz az ágyban.
2008. jún. 27. 18:25
2/11 anonim válasza:
Szerintem nem kellene ezt siettetni. A csiklói orgazmtud us is lehet nagyon élvezetes és örülj hogy az megy. Sok nő egyáltalán nem tud elélvezni. Mivel ő még "kezdő", nem tudom mióta szexeltek, de ilyenkor sok nőnek hosszú idő kell, hogy kitapasztalja, megtanulja mi jó neki, hogy jó a párjával és csak ez után tudja azt a párjának megtanítani. Szóval legyél türelmes mert ha sietteted akkor csak rosszabb lesz.
Próbáld meg hogy amikor izgatod akkor ne juttasd el a csúcsra és szexeljetek, gondolom tovább bírja majd és szex közben próbáld a csiklóját izgatni, hátha úgy is megy neki, kézzel vagy egyéb testrészeddel dörzsöld.
Egyébként a hüvelyi orgazmus bonyolult dolog, szerintem, nekem sem mindig megy, csak egy pózban de nem mindig, de én a csiklóit is nagyon élvezem szex közben, irtó jó.
Ezen nem érdemes görcsölni.
2008. jún. 27. 19:18
3/11 anonim válasza:
Ne nevess ki. de sajnos nekem is voltak kudarcok (lány vagyok) egy jöideje nemment a hüvelyi, de valameiknap megtört MEGINT a jég, és eszméletlen jóvolt. a "trükk", hogy én ott lent a popsi meg minden izmot amit tudok befeszítek szex közben. Nemtudom hogy jött ez, talán mikor rokonnál cisnáltuk. Nagyon jóvolt. Ugyhogy izom feszít, élvez, imád...:D:D Sok sikert. bár nemtom ezt a lánnyal hogykéne tálalni, de rem sikerül.
2008. jún. 28. 19:58
4/11 A kérdező kommentje:
Hát először is köszi a válaszokat! Én is válaszolok nektek. Kb 1,5 - 2 éve sexelünk. Ez idö alatt mondta párszor hogy "talán" mi lenne jó de sajnos neki mindig más és más kell. Mindíg máshogyan szeretne dolgokat: pl. (simogatás,csókolgatás,stb..) Én nem vagyok nagyon keratív srác. Vagy talán lehet még az is hogy kicsi a péniszem?!És ez nem elég neki?? Bizonyos pózokat nem is szeret.Ezért nem nagyon tudok keratív lenni mert egyszerüen nem megy valamiért. Valamint azt nem tudjátok véletlenül hogy ha esetleg csiklói orgazmusa van akkor utánna miért van csak 1 rövid menetre kedve velem? A baj szerintem itt (a csiklóorgazmusnál) az lehet hogy nem nagyon érzem hogy mi jó neki és mikor és hogy hogyan!Nem mutatja ki és nem is mondja hogy mikor mi jó.Csak akkor szól ha hadjuk inább abba mert már fáj vagy elment a kedve. Egyébként neki nem is fontos a sex. Ha van akkor van ha nincs akkor nincs. Én még nem láttam ilyet.. Csak a simogatás hiányzik és más nem szerintem! Ja, amikor magának csinálta/ja arról nem beszéltünk eddig.(Tehát nem meséli el hogy - hogyan csinálja magának!)
2008. jún. 29. 09:00
5/11 anonim válasza:
Szóval, ha megtörtént a csiklóorazmusa, akkor a csajod kiELÉGült. Tehát már nem kell neki a szex. Szóval a rövid menetet utána csak Érted vállalja, hogy Neked is legyen orgazmusod. Próbáld meg, hogy szex közben ingerled a csiklóját, hátha egyszer sikerül együtt elmennetek. Neki csiklósan neked meg a szokásosan. Amúgy örülnöd kellene hogy a orgazmust él át veled a barátnőd, mivel sok nő nem is tud eljutni odáig. Ne légy telhetetlen. Kombináljátok a pózokat.
2008. jún. 29. 16:05
6/11 anonim válasza:
én meg meguntam,h a hüvelyi nem jött össze....átálltam a csikló orgazmusra. Az exem annak nagyon nagyon örült, főleg mikor szorított magához......Ne izgulj, majd csak belejöttök, tessék gyakorolni. Én sem izgulok, igaz,most nincs is barátnőm
2008. jún. 29. 21:45
7/11 anonim válasza:
Szia! lehet kicsit zavaros leszek, de igyekszem érthető lenni.Először is, a nők többsége képtelen hüvelyorgazmust elérni, csiklóval megy. Ezen ne parázz.
Ha nem hajlandó elmondani, mi vagy hol jó neki, próbáld rávenni, egy közös maszturbálásra, és figyeld, hol és hogyan simogatja magát. Lehet, hogy két aktus között
több időre van szüksége, a csikló érzékeny orgazmus után.
Ne akard rögtön folytatni, lazuljatok kicsit. De a legnagyobb segítség az a nyilt beszélgetés a vágyaitokról.
2008. jún. 29. 21:58
8/11 A kérdező kommentje:
O.k.!Köszi a segítséget mindenkinek! Így már érthetőbbek ezek a dologok nekem. Most már a tanácsaitok szerint alakítom a sexet! Remélem jó lesz. Még1 szer köszi mindenkinek! Hali
2008. jún. 30. 09:24
9/11 A kérdező kommentje:
Ja, de még 1 pár kérdés azért lenne. Az normális hogy nekem több menetre is van kedvem és neki az orgazmus után nincs.. Csak miattam van még 1 menet. Mert én sokkal hosszabbra is eltudnám képzelni az előjátékot és magát az aktust is.De ezt ő nem szereti.Egyébként nagyon szeretem és ő is engem de ez a sexes dolog nagyon nem megy a kapcsolatunkban. Jó persze kompromisszum kell de hogyan? Ő Nő és én Férfi.Neki nem kell annyit.
2008. jún. 30. 09:35
10/11 anonim válasza:
A kérdésedben benne a válasz. Neki nem kell annyi, mint neked. Egyszerűen más a vérmérsékletetek. Vagy megszokod, vagy udvarolsz egyfolytában, de nagyon ám, és mindig, hogy úgy érezze, hogy ő a királynőd, az egyetlen szexi nő a világon. Ez hatni szokott, és egyszerűen elalél a bókoktól, nyitott lesz a szexre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!