Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Seggből szájba-ti benne lennétek?
Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 00:34
11/22 anonim válasza:
nem,sztem nagyon gusztustalan.maximum fordítva.
12/22 anonim válasza:
Én benne,de csak akkor ha közvetlen utána jót csókolózunk,hogy te is érezd az aromát...
13/22 anonim válasza:
Az anál alapból gusztustalan egy dolog, nemhogy még utánna a sz*ros farkát a nő szájába vagy a hüvelyébe teszi! Ez már perverz!Akármennyire is tisztálkodnak előtte, azért csak marad ott valamennyi salakanyag!
14/22 anonim válasza:
egyszer volt ilyen
békitőszex hevében elfelejtettem tiltakozni
bár semmi izt nem éreztem,mert előtte alaposan mosakodtam,meg izesitett sikositot használtunk
de akkoris gusztustalan
cserébe szájoncsokoltam kedves párom:D
15/22 anonim válasza:
nem, soha! nem akarok évekig száj és gyomorfertőzésekkel orvoshoz járni...
16/22 anonim válasza:
Nem. Hiába a sajátom, hánynék valószínű. Iszonyúan illúzióromboló.
17/22 anonim válasza:
kultúrált anál szex előtt van beöntés, igy nem szaros a fasz...
18/22 anonim válasza:
07:55
Adok a válaszodra,kemény:D
19/22 anonim válasza:
Előfordult többször is. Az akkori partneremen lovagoltam épp a fenekemmel, s mikor azt mondta most fog elélvezni én annyira akartam, hogy érezzem a spermája ízét, hogy egy pillanat alatt a számban volt. Nem is gondolkodtam, nem terveztem. De ő nagyon meglepődött és oda volt érte...azt mondta egy perverz vagyok.
20/22 anonim válasza:
Nekem volt egy csajom akivel először csináltuk az anált és kíváncsi volt, hogy milyen az íze. Azt mondta, hogy semmi különös. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!