Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Seggből szájba-ti benne lennétek?
Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 00:34
1/22 anonim válasza:
Nem, soha. Pedig nyitott vagyok. popómból már nem mehet orál, mert gusztustalan. Hidd el, te sem akarnád a saját segged "ízét" érezni.
2/22 anonim válasza:
én alapból undorítónak tartom az anált, szóval én biztos nem lennék benne senki kedvéért. lány
3/22 anonim válasza:
Seggből szájba:) Jay és Néma Bob-ban van egy ilyen jelenet:)
Fiu vagyok de sztem is elég undorító és nem kifejezetten higénikus
4/22 anonim válasza:
Én a Clerks-ben láttam. :D
"Ha a felek között izzik a levegő, akkor különleges esetben elfogadott a seggből szájba"
Nagy film volt.
5/22 anonim válasza:
Bár csak találnék egy olyan csajt aki ezt bevállalja:D
6/22 anonim válasza:
Van olyan csak meg kell fizetni!
7/22 anonim válasza:
Prostik jó pénzért bevállalósak.
9/22 anonim válasza:
Én kétszer megjátszottam,de véletlenül igazság szerint,valahogy úgy fel se tűnt akkor a dolog.Nem rögtön egyből utána ugyan,de nem voltam közben mosakodni.Meg azért nem órák teltek el.Azon csodálkozok hogy annak a 2 nőnek nem tűnt ez fel ...bár nekem is csak később.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!