Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nök lányok! Veletek nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nök lányok! Veletek nincs néha ugy hogy kiprobálnád egy lánnyal? Vagy hogy kinyalnál vkit?

Figyelt kérdés

rám néha rámjön.

csakhát ez nem olyan egyszerü

2009. okt. 23. 01:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

12:33-as rossz volt, mi volt a baj??? Ird le légyszi!!!

tudom, hogy ez nem szép dolog, hogy kérdéssel mászok más kérdésébe! Kedves kérdező, bocsi!

2009. okt. 23. 13:20
 12/19 anonim ***** válasza:
én is gondoltam már rá, nem egyszer. én is kíváncsi lennék, miért nem volt jó. máshogy képzelted el, mint amilyen? vagy a partner volt rossz? 20L
2009. okt. 23. 15:09
 13/19 anonim ***** válasza:
12:33as vagyok.A partnerem kihasznált.Engem hajtott a kíváncsiság és belementem,mert izgatott.A kíváncsiságomat kielégítettem,de semmi xtra érzést nem nyújtott,viszont bűntudatot annál inkább,ugyanis komoly párkapcsolatban élek és ezt nem tehettem volna meg.Nem mondhatom el a páromnak,mert elveszíteném...örök életre hordoznom kell,mint terhet és mindezt csak azért,mert kíváncsi voltam.Nem érte meg..nagyon nem:(
2009. okt. 23. 17:50
 14/19 anonim ***** válasza:
hát ezzel a "titokkal"biztos nyomasztó lehet a barátodnak a szemébe nézni ugy hogy tudod te, hogy ha elmondod neki akkor elveszited....de tuti hogy szakitás lenne a vége ha elmondanád???
2009. okt. 23. 18:08
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.Tudja,h csókolóztam már lánnyal,azt is nagyon nehezen vette be a gyomra.Én nagyon utálom magam,visszacsinálnám...tudom,h késő bánat,de nekem ez nem jelent semmit.A párom viszont rengeteget,3 éve együtt vagyunk,nem akarok neki fájdalmat okozni.Tudom,h surmóság,h elhallgatom,joga lenne tudni és úgy dönteni,h velem akar-e maradni,de gyáva vagyok...szeretem...és inkább szenvedek egy életen át a bűntudattal,de Őt nem fogom bántani.Azt tudom mondani Nektek,hogy próbáljátok ki,hha nincs vesztenivalótok,de ilyen hülyeséget,mint én,ne csináljatok.Nem ér annyit az egész!
2009. okt. 23. 18:25
 16/19 anonim ***** válasza:
húú hát nagyon sajnállak téged ahogy igy olvasom és te nagyon szerelmes vagy a barátodba ,ez tényleg ugymond semmiség mert csak kiváncsiságbol történt az egész ,de ha a barátod rosszul viselné akkor inkább ne mondd neki el mert akkor nagyon bánnád hogy ezmiatt??!!! jajj amugy nekem is van egy ilyen hasonló titkom amit,amig vlel vagyok őriznem kell..nagyon rossz igy de muszály
2009. okt. 23. 18:30
 17/19 anonim ***** válasza:

Tényleg imádom!És nemcsak emiatt,ha bármi miatt szétmennénk,én azt nem tudnám elviselni.Nem akarom elveszíteni,le tudnám vele élni az életemet és tudom,h Ő is velem,de egyszerűen nem fér bele a hűtlenség.Tudom,h soha többet nem fogok semmi marhaságot művelni,épp elég nekem ennyi teher.Sokat gondolkodtam már azon,h lehet-e egy titkot a sírba cipelni?mármint,h képes-e rá az ember,h örökre titokba tartsa?Szerinted?Mondtad,h neked is van ilyen titkod...Szabad tudni,h mi az?Te is a sírba vinnéd inkább?félek...utálok hazudni...Neharagudj,de vmilyen szinten jó érzés,h úgymond "sorstársra" leltem.Az ilyen dolgokat az ember nem beszélheti meg a környezetével,mert veszélyes,de nehéz egyedül lenni a bajban...

Kedves kérdezőtől meg énis szeretnék elnézést kérni,amiért magánbeszélgetést folytatunk,de talán jobb is ha látják mások is,h nem olyan egyszerű ez és nem lehet mindig azt tenni,amit épp megkívánunk.

2009. okt. 23. 19:01
 18/19 anonim ***** válasza:
hát nekem annyi a titkom vele szembe hogy mikor a kapcsolatunk elején ő udvarolt nekem én visszautasitottam őt egy olyan férfiért aki szerelmet vallott nekem és mondtam a barátomnak hogy most inkább ne...ő ezt a mai napig mondogatja hogy azért a férfiért utasitottam vissza őt, elmondtam neki hogy mivolt köztünk azzal az illetövel ,de nem a teljes igaszságot,nem kell gondolni semmi rosszra csak azért nem mondtam elneki a teljes igaszságot mert nem akarom ezzel őt megbántani...én is sokat gondolkodtam ezen hogy egy örök titokkal vagyok vele ,és már eldöntöttem hogy amig vele vagyok addig soha nem mondom elneki!!!tehát én a kapcsolatunk alatt SOHA nem csaltam meg... csak ez egy apró titok maradt amit nem mondatm el neki..és csak annyit tudok mondani neked hogy ne érezd magad bűntudatba hagyd a multad megtörtént,megbántad és csak a jövötökre koncentráljatok..ésc legyetek nagyon boldogok a multan ne rágodj !!már én is igy vagyok
2009. okt. 23. 20:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Köszi szépen a bíztatást!Mást nem tehetek...ezentúl kifogástalan nő leszek ésmegpróbálokmindentmegtenni a boldogságunkért.A Te titkod ugyan kisebb,de én maximálisan megértelek.Neked is minden jót,a többiek meg gondolják át,h biztosan akarják-e ezt annyira!
2009. okt. 23. 20:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!