Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nök lányok! Veletek nincs néha ugy hogy kiprobálnád egy lánnyal? Vagy hogy kinyalnál vkit?
Figyelt kérdés
rám néha rámjön.
csakhát ez nem olyan egyszerü
2009. okt. 23. 01:38
1/19 A kérdező kommentje:
még sose csináltam de most ugy kinyalnék valakit :S
2009. okt. 23. 01:39
2/19 anonim válasza:
Ez a kérdés már volt, csak kicsit másképp fogalmazva. Miért kell ezt ? :(
4/19 anonim válasza:
Néha én is vágyom rá. De teljesen hetero vagyok, vagyis csak testileg vonzanak a jó nők. Miért lehet ez?
5/19 anonim válasza:
Nem,soha :) Csak a pasikat kívánom,nincs bennem semmiféle leszbikus hajlam :P Éljenek a Heterok :D
6/19 anonim válasza:
Velem van ilyesmi, csak mondjuk én női mellekhez szeretném érinteni az enyéimet egy hármas szexben.
7/19 anonim válasza:
Nagyon szeretném egyszer kipróbálni egy lánnyal.
9/19 anonim válasza:
én is így voltam vele,kipróbáltam és megbántam.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!