Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne derüljön ki az osztálytársam homo titka? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
nah szal 1ik osztálytársam msnen elmondta, hogy 1ik haverjával került intim viszonyba... és én azt a haverját utálom, és elmondtam a legjobb bnőmnek ezt a történetet és ő meg tovább adta...:S
a meleg osztálytársam meg most Spanyolországban van őszi szünetre, de ha visszajön akkor félek hogy mindenki leb*zizza majd őt.:(
tudom, hogy nagy g*ci voltam, de mégis, mit tegyek?
2009. okt. 22. 23:33
11/24 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
1ébként eddig sem neveztem haveromnak, mert nem vagyunk azok... csak úgy írtam, hogy osztálytársak vagyunk...
2009. okt. 23. 00:20
12/24 anonim válasza:
Na ez jó iránynak tűnik... valamit találj ki, ha tudsz, hogy azóta kiderült, nem is úgy volt, meg nem volt semmi, csak te félreértettél valamit...
13/24 A kérdező kommentje:
oké, köszi...
2009. okt. 23. 00:21
14/24 anonim válasza:
a B*zin látszik hogy B*zi:D a stílusán a beszédén:D szóval mostmár legalább ki is derült:D hulljon a fírgese:D
17/24 anonim válasza:
hjah, nem betegség, hanem aberráció
18/24 anonim válasza:
Hát sajnálom, de ezt jól elb*sztad... az ilyen pletykát nem lehet megállítani. Légy férfi, vállald érte a felelősséget, kérj bocsánatot, kb. ennyit tehetsz. Ha baszogatják, állj ki mellette.
19/24 anonim válasza:
10-22 23:46 -- a válasz : betegség, és nem fogok vitázni, kérdezz meg egy Biológus Tanárt, vagy te ezt nem tanultad ?
20/24 A kérdező kommentje:
a homoszexualitás tényleg nem betegség, mi tanultuk bioszon, de mind1...
köszönöm a válaszokat...
2009. okt. 25. 18:46
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!