Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne derüljön ki az osztálytársam homo titka? (bővebben lent)
nah szal 1ik osztálytársam msnen elmondta, hogy 1ik haverjával került intim viszonyba... és én azt a haverját utálom, és elmondtam a legjobb bnőmnek ezt a történetet és ő meg tovább adta...:S
a meleg osztálytársam meg most Spanyolországban van őszi szünetre, de ha visszajön akkor félek hogy mindenki leb*zizza majd őt.:(
tudom, hogy nagy g*ci voltam, de mégis, mit tegyek?
Elsö vagyok: talán kérd meg, az ediggieket, akik csak tudják hogy vegyék komolyan,mert a tényleg a fiukhoz vonzódik a barátod,akkor ez egy Betegség, és nem szabad kinevetni őket. Hány évesek vagytok???
Mert én 14/F, de elég érett vagyok már, bárki bármit mond.
Hát ezt nagyon elszúrtad, bár ezzel nem mondok újat.
Először is: kinek adta tovább a barátnőd? Ha mondjuk úgy az osztályos felének, akkor eleve nem beszélhetünk titokról már. Ha egy-két embernek legfeljebb, akkor menj oda hozzájuk és beszélj velük. Mondd meg, hogy ezt ne adják tovább. Ha szépen megkérted őket, akkor vagy elmondják, vagy nem. Persze, ha ilyen jellegű (és esetünkben fontosságú) titok megtartására kéred őket, az kiszolgáltatottá tesz téged is. Pl. ha valamelyik megharagszik rád, ugyanúgy eljárhat a szája, ahogy neked. Ez így meg szar ügy. Arról nem is beszélve, hogy az adott osztálytársad bizalmát is elveszted (ez gyakorlatilag biztos) és őt is kiszolgáltatottá teszed a titkának ismerői előtt. A barátnődnek meg ezek után én meggondolnám, hogy elmondok-e bármi bizalmas jellegűt.)
Lényeg: visszacsinálni nem tudod, de némi szerencsével menthető a helyzet valamelyest.
köszönöm a válaszokat!
14 éves vagyok
Megérdemli a mocskos homoja.
Igen, elitélendö, neméppen a legjobb megoldás, de megteszi.
Ezt azelőtt kellet volna megkérdezned, mielőtt eljárt a szád!
HA TE KÉPTELEN VOLTÁL MEGTARTANI A BARÁTOD TITKÁT, akkor hogyan várhatnád el, hogy mindenféle kis csajok megtartják majd, akik nem is barátai a barátodnak???
Nyugodj meg, hogy mindenki tudni fogja a baráti körben, vagy az osztályban.
Mit tegyél? Szégyelld magad!
szerintem ezek után ne nevezd a haverodnak, mert ember ilyen titkot nem mond el másnak. A szexuális élete a saját ügye és ha ő úgy gondolja, kiáll vele a nyilvánosság elé, akkor megteszi ha nem, nem.
Szemét voltál nagyon. Ha hazajön, mondd el neki!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!