Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből baj, érdemes gyógyszert bevenni?
Figyelt kérdés
Szeretkezés után barátom rám feküdt, de az óvszer még rajta volt, nem volt már bennem mikor elment csak rajtam, ebből lehet baba?2009. okt. 22. 19:55
1/11 anonim válasza:
Igen, érdemes bevenned!!!100% hogy terhes vagy!!!Haha. Gratulálok. Legközelebb jobban figyelj biológia órán!!!!
2/11 anonim válasza:
lol
Belefolyt a púpodba? xD
Mi lehetne belőle a baj?Hány éves vagy?
Nem terhességi teszt kellene szerintem hanem iq teszt xD
3/11 anonim válasza:
Istenkém....ha benned megy el az óvszerben, akkor sem lehetsz terhes, így meg nem is benned ment el! Ha ennyit nem tudsz a szexről, miért csinálod, ahelyett, hogy egyből lórúgásnyi hormont vennél be?
4/11 A kérdező kommentje:
Kösz a remek válaszokat. Tudom, hogy az óvszer véd, azzal nincs is gond, csak hogy utána kifolyhatott esetleg, erre voltam kíváncsi, nem a sok baromságra
2009. okt. 22. 20:27
5/11 A kérdező kommentje:
és nem akartam a gyógyszert bevenni, mert én úgy gondolom, hogy a sperma nem fog belém menni csak úgy, és mivel messzebb volt tőlem nem lehet gond, de barátom aggódott
2009. okt. 22. 20:28
6/11 anonim válasza:
De ha ezt tod akkor miért kérdezted? xD
7/11 A kérdező kommentje:
megnyugtatásként, hogy ne csak tőlem hallja barátom és megnyugodjon
2009. okt. 22. 20:56
8/11 anonim válasza:
akkor a barátod olvasgasson biológia könyvet.
9/11 anonim válasza:
Nos, ha a békához hasonlóan bőrlégzésed van, akkor elképzelhető, hogy a bőröd pórusain keresztül beszivárog, egészen a méhedig, feltéve, ha előtte szétmarta a gumit. :)
Nah ezért kellene a szexet korhoz kötni.
10/11 A kérdező kommentje:
Mindenki rosszindulatu, pedig ha ilyen helyzetbe lenne, lehet benne is megfordulna, hogy mivan, ha. Pedig természetesen nem lehet, de mégis megfordul az ember fejében
2009. okt. 23. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!