Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék Debrecenben a szabad ég alatt nyugodtan szeretkezni?
Figyelt kérdés
A szerelmemmel szeretnénk kipróbálni, milyen a sex a természet lágy ölén, persze nem ez a gyors megoldás, hanem pokrócon, kis romantika stb. :P De nem nagyon vagyunk jártasak Debrecen pásztorórára alkalmas helyeiben :). Tudnátok esetleg valami jó tippet adni, hol tudnánk ezt kivitelezni? Távol az emberektől, tényleg ritkán járt helyen, mondjuk a Nagyerdőn valahol. És napközben szeretnénk, nem éjjel.2013. júl. 15. 06:41
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) azt hiszem ebből nem egy alkalom lesz, hanem sorra járjuk a helyszíneket :P:) Még egyszer köszönöm :)
2013. júl. 15. 20:54
12/16 anonim 

válasza:

Még mondja valaki, hogy nincsenek jó helyek Debrecenben!:)
13/16 anonim 

válasza:

Ismét az 5-ös vok. Kérdező: azért illene a tapasztalataitokról itt beszámolni, hogy mások is okuljanak, boldoguljanak:)P
14/16 anonim 

válasza:

ez egy régi topik, de azért kíváncsi vagyok, hogy mi ez a sok lepontozás az értelmes válaszokra...
Valakinél kiverte a biztosítékot, hogy ilyenekről is lehet beszélni?
15/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok, elnézést az elhúzódó élménybeszámolóról, igazából kiment a fejemből, ezért bocsánatot kérek. A Vekerit próbáltuk ki csak, ugyanis első alkalom után azt mondtuk sehova máshova :P Nagy terület, sok a bújkálási lehetőség, és megeshetnek vicces szituációk, egyszer úgy jártunk, hogy a nagy ÁKCIOU közepette hallottuk a szintén nagyban akciózó párt, és elkezdtünk nevetni, majd a másik pár szintén nevetett. Fergeteges volt :P És érdemes majd hétköznapokat beiktatni, hétvégén azért nyilván sok a kilátogató család. Apropó lepontozás, szerintem aki ilyeneket csak néha kipróbál, annak soha nem lesz gondja a sexuális életével. Aki szerint ez hülyeség, vagy perverz, azok maradjanak a 4 fal között, olyan szűken, mint a látókörük. A jó szándékú és értelmesen válaszokat köszönöm, és csak hajrá, amint beköszönt a jó idő, tessék kimenni a szabadba :P
2013. nov. 5. 17:08
16/16 anonim 

válasza:

5-ös vagyok, és nagyon örülök hogy ilyen jól összejöttek a dolgok...
Az írtam én is, hogy ilyen téren "nagy a forgalom", bizony sóhajtoznak a bokrok...
Főleg majd tavasszal:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!