Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék Debrecenben a szabad ég alatt nyugodtan szeretkezni?

Az Erdőspusztán bárhol tudtok délutánonként. Délelőtt nem jó, mert sokan szednek gombát. De a Vekerin is lehet. Mi piszok sokat csináltuk arrafelé, és soha nem volt semmi baj.
Mondjuk ezt már sokan felfedezték, így egy-egy részen nagyon sóhajtoznak a bokrok...:)
Legutóbb az egyik kilátó felső szintjén szeretkeztünk, hatalmas élmény, izgi a kilátó enyhe kilengése, és totális a szabadság!!! Sok sikert!

vekerit tippelném én is, de a kilátós cucc is jól hangzik. (hármashegyalja vagy hol van az a kilátó).
Simán van 1 percetek hogy abbahagyjátok ha meghalljátok, hogy valaki a környéken jár, de sokszor nincs ott senki, főleg hétköznap.

5-ös vagyok ismét:
Kilátók vannak: Vekeri közelében, a Fancsikai tavaknál a Panoráma úton, az Arborétumban (szintén a panoráma út mellett) Hármashegyalján a Zsuzsi kisvasút végállomásától 10 perc séta keresztül az erdőn...
Már mindegyik tetejét végig szeretkeztük... mindegyik jó, talán a Zsuzsi melletti a legjobb...:)D
(Ha jól tudom, akkor van még Guth(?) Bánk(?) felé is valahol, de az még felavatás előtt áll...:)

Csúcs ez a Ki Mit Tud?!
A Kati-tó túlsó végénél van egy zsilip. Ott hangulatos vízcsobogás mellett lehet...
Aztán a zsilipnél tovább menve egy jó negyed óra séta után van a régi "evezős-pálya", aminek a partja jó homokos. Ott már sokszor nudiznak is, meg jó pár párt láttunk szeretkezni is, de ez senkit sem zavart:)P
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!