Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol tudnék Debrecenben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék Debrecenben a szabad ég alatt nyugodtan szeretkezni?

Figyelt kérdés
A szerelmemmel szeretnénk kipróbálni, milyen a sex a természet lágy ölén, persze nem ez a gyors megoldás, hanem pokrócon, kis romantika stb. :P De nem nagyon vagyunk jártasak Debrecen pásztorórára alkalmas helyeiben :). Tudnátok esetleg valami jó tippet adni, hol tudnánk ezt kivitelezni? Távol az emberektől, tényleg ritkán járt helyen, mondjuk a Nagyerdőn valahol. És napközben szeretnénk, nem éjjel.

2013. júl. 15. 06:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%
Nyugodtan a mai világban?Sehogy
2013. júl. 15. 06:50
 2/16 A kérdező kommentje:
Igazad van, de nem tudnám nem megtenni. Lehet kocsi lesz belőle, még ott sem csináltuk úgysem. De azt ilyen végső esetnek akarom, ha tudtok valami szabad helyet, akkor inkább az. :)
2013. júl. 15. 07:11
 3/16 anonim válasza:
Város háza előtt :D
2013. júl. 15. 08:25
 4/16 A kérdező kommentje:
Jó is lenne, szép hely :P. De akkor mindjárt a Tanítóképzőnél a nagy bokroknál, nem??? :D
2013. júl. 15. 08:54
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

Az Erdőspusztán bárhol tudtok délutánonként. Délelőtt nem jó, mert sokan szednek gombát. De a Vekerin is lehet. Mi piszok sokat csináltuk arrafelé, és soha nem volt semmi baj.

Mondjuk ezt már sokan felfedezték, így egy-egy részen nagyon sóhajtoznak a bokrok...:)

Legutóbb az egyik kilátó felső szintjén szeretkeztünk, hatalmas élmény, izgi a kilátó enyhe kilengése, és totális a szabadság!!! Sok sikert!

2013. júl. 15. 09:22
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó :) ezek eszembe se jutottak, igazából engem nem zavarnak a sóhajtozó bokrok, mert perceken belül mi is sóhajtozunk :P
2013. júl. 15. 11:19
 7/16 anonim ***** válasza:

vekerit tippelném én is, de a kilátós cucc is jól hangzik. (hármashegyalja vagy hol van az a kilátó).

Simán van 1 percetek hogy abbahagyjátok ha meghalljátok, hogy valaki a környéken jár, de sokszor nincs ott senki, főleg hétköznap.

2013. júl. 15. 11:30
 8/16 A kérdező kommentje:
A hármashegyi kilátó, tényleg! pedig ott is voltam már kirándulni, és tényleg alig látni embert. Köszi csajok/fiúk a tippeket :)
2013. júl. 15. 12:03
 9/16 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok ismét:

Kilátók vannak: Vekeri közelében, a Fancsikai tavaknál a Panoráma úton, az Arborétumban (szintén a panoráma út mellett) Hármashegyalján a Zsuzsi kisvasút végállomásától 10 perc séta keresztül az erdőn...

Már mindegyik tetejét végig szeretkeztük... mindegyik jó, talán a Zsuzsi melletti a legjobb...:)D

(Ha jól tudom, akkor van még Guth(?) Bánk(?) felé is valahol, de az még felavatás előtt áll...:)

2013. júl. 15. 19:55
 10/16 anonim ***** válasza:

Csúcs ez a Ki Mit Tud?!

A Kati-tó túlsó végénél van egy zsilip. Ott hangulatos vízcsobogás mellett lehet...

Aztán a zsilipnél tovább menve egy jó negyed óra séta után van a régi "evezős-pálya", aminek a partja jó homokos. Ott már sokszor nudiznak is, meg jó pár párt láttunk szeretkezni is, de ez senkit sem zavart:)P

2013. júl. 15. 20:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!