Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik jobban szeretnek úgy nyalni hogy nem szőrös a lánynak?
Figyelt kérdés
Az én barátom elég szőr ellenes, borválja pl a karját, meg nem szereti ha borostás, meg mondta nekem h szedjem le a karomrol a szőrt...mind1, szóval ha kinyalna, dajtnánk, jobb ha kopasz? vagy szerintetek (pasik!) mi a jobbb?2009. okt. 18. 16:05
11/25 A kérdező kommentje:
én 15 ő 21, és nem b uzi csak metroszexuális. Nem merem megkérdezni:"D mit mondjak?
2009. okt. 18. 18:49
12/25 anonim válasza:
szerintem a nagy szemérem ajkakől körül szedd le... a többi elfér ha nemakarod csupaszra
14/25 anonim válasza:
A kopasz is egy lehetőség, de én megelégszek egy olyan megoldással is, hogy a dombon még lehet - rövidre vágva - némi növényzet, lentebb viszont ne álljon semmi a nyelvem és Kedvesem közé!:)
15/25 anonim válasza:
nem a témához tartozik de sztem elég gáz 21évesen 15éves csajjal járni, majdnem a pedofil kategóriába esik :/
16/25 A kérdező kommentje:
kösz.
nem pedofil csak gyermeklelkűXD de tényleg... néha olyan mint egy 2 évesXDD
2009. okt. 19. 13:33
17/25 anonim válasza:
az hagyján, 15 évesen nem is nagyon szőrös még neki :D
Amúgy meg, ezt, hogy ő metroszexuális gondolom tőle hallottad. Elárulom neked, hogy a metroszexuális azt jelenti, hogy úgy viselkedik mint egy nő, kb annyit szán magára a tükör előtt mint a nők, pepecsel a hajával, hogy jól álljon, órákon át reszeli a körmét, órákig öltözik, szerencsétlenkedik a tükör előtt. De a nők nem borotválják a kezüket vazze, a pasid meg igen, szinte biztos, hogy homár a gyerek, ezért kezdett 15 évessel, mert téged még könnyen át tud verni, mint ez ki is derült, gratulálok.
24/F
18/25 anonim válasza:
A férfiak nem szeretik a sok szőrt a nemi szerveken. Vannak kivételek, de általánosságban a csupasz a menő. Nálam is. Persze a borosta senki nem zavar ott lenn, de igazi büntető susnya az illúzióromboló lehet. A csávó meg szerintem egy idióta.
19/25 anonim válasza:
nem gondolkodtál még azon, hogy vajon mennyire szeret, ha ilyeneket mond neked, hogy 15 évesen szedd le a szőrt a karodról? szerintem ez nem szerelmes beléd. Aki szerelmes, az bármilyen szőrökkel is megőrül érted! Nem azt mondom, hogy legyen szőrös a lábad vagy a hónaljad, de azért 15 évestől azt kérni, hogy a karját szedje, na az elgondolkodtató... Amúgy ha egy szimpla választ szeretnél, nyilvánvaló, hogy csupaszon szeretne téged látni, ha még a saját testét is borotválja.
20/25 anonim válasza:
ha beleakad egy szőrszál a fogadba, az nem szokott örömmel eltölteni egy embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!