Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik jobban szeretnek úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik jobban szeretnek úgy nyalni hogy nem szőrös a lánynak?

Figyelt kérdés
Az én barátom elég szőr ellenes, borválja pl a karját, meg nem szereti ha borostás, meg mondta nekem h szedjem le a karomrol a szőrt...mind1, szóval ha kinyalna, dajtnánk, jobb ha kopasz? vagy szerintetek (pasik!) mi a jobbb?
2009. okt. 18. 16:05
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
59%
csak az a lényeg, hogy magán a bejáraton ne legyen szőr, mert az zavaró tud lenni, de fölötte lehet.
2009. okt. 18. 16:08
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

csupasz legyen...

a legtöbb férfi jobban szereti a csupaszt (főleg nyalni), és ha a barátod ennyire kényes ilyen téren, akkor egyértelmű.

2009. okt. 18. 16:08
 3/25 anonim ***** válasza:
82%
csaj vagyok,és nekem csupasz, ha mondjuk már kezd visszanőni az se zavarja a barátomat.és nem szól érte..de persze én sem viselem el magamon a szőrt. de szerintem valami gond van a barátoddal ha ilyeneket kér tőled,hogy borotváld le a karod..gondolkozz el rajta,hogy biztos szeret e,mert pl nekem hormonproblémáim vannak,és a hátamon igaz nem sok,de van szőr,és nem szőke sajnos..de a barátom elfogad igy is:)és nem tesz megjegyzéseket.
2009. okt. 18. 16:30
 4/25 anonim ***** válasza:
67%
A sima puncinál izgatobb nincs.
2009. okt. 18. 16:40
 5/25 A kérdező kommentje:
metro szexuális, nagyon foglalkozik az ilyen dolgokkal, amúgy azt még régebben mondta =/
2009. okt. 18. 16:41
 6/25 anonim ***** válasza:
Am korotok?
2009. okt. 18. 16:42
 7/25 anonim ***** válasza:
42%
szerintem alap h borotváld a pinád. amugy elég b.uzis ha a srác borotválja a karját...és ez téged nem zavar???
2009. okt. 18. 16:51
 8/25 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod borotválni akkor krémezd. Hidd el nem lesz tőle semmi bajod, csinálj bőrpróbát. Karon meg az epiláló is jó.
2009. okt. 18. 17:19
 9/25 anonim ***** válasza:
70%
nekem is szőrös a kezem...én mondjuk magamtól álltam neki gyantáztatni,mert fúúj de undorodtam tőle.De nincs abba semmi baj.Vanaki ilyen.És hiába szeret akkor is undorodni fog.És szerintem ott lent is tegyél valamit.VAgy miért nem kérdezed meg a pasid hogy milyet szeret.
2009. okt. 18. 18:00
 10/25 anonim ***** válasza:
Én az 1. hozzászólóval értek egyet.
2009. okt. 18. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!