Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret már sok ideje?
Figyelt kérdés
Ha a barátom szinte soha nem kezdeményez az ágyban, hanem mindig én megyek és kezdem el a dolgokat, de utána már kicsit kezd belelendülni és élvezi ha ujjazhat akkor nem szeret mert nem kezdeményez?2009. okt. 18. 15:10
1/4 anonim válasza:
Bizony, téged már nem szeret. A helyedben más, szerető férfi után néznék. Üdvözlettel: Dr. Rityai Anna
2/4 A kérdező kommentje:
de miután már belejövünk, azután már minden oké és ki se akarja venni az ujját, akkor se szeret?
2009. okt. 18. 15:22
3/4 anonim válasza:
Mindig ilyen volt, vagy csak az utóbbi időben? Egyáltalán nem biztos, hogy nem szeret. Lehet, hogy kissé félénk visszahúzódó. De egész egyszerűen lehet az is, hogy így az izgalmas neki, hogy te kezdeményezed a szeretkezést. Kicsit én is ilyen vagyok!:-)) Izgatja, hogy te kezded tapizni, és szereti ha kényezteted. Miért ne szeretne? Ez csak ebből nem derül ki.
4/4 anonim válasza:
A szexualitásnak ilyen szinten nincs köze a szerelemhez. Lehetsz valakibe úgy is szerelmes, hogy nem bírod ki, ha nincs ott veled, viszont a szexualitás cseppet sem hiányzik. Ahány ház, annyi szokás. Szóval szerintem összeesküvéselméletet gyártasz magad ellen. Nincs semmilyen összefüggés a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!