Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbálta valaki már lesz*pni magát?
Figyelt kérdés
És a lányok hogy viszonyulnának hozzá ha a párjuk előttük próbálná meg?2009. okt. 18. 09:34
11/28 anonim válasza:
hát az én párom elég hajlékony és nagy is neki, talán talán a nyelve hegyével sikerülne megnyalnia, DE tuti, hogy sosem fogja megpróbálni :D sztem még a gondolattól is ferdén nézne rám :D 20/L
12/28 anonim válasza:
Én jót nevetnék a próbálkozáson az biztos :D 19/L
13/28 anonim válasza:
Jah en isxD Persze amig azt nem zavarja...ha bantana abbahagynam a nevetest:D
15/28 anonim válasza:
próbáltam már de nem sikerült XD
16/28 anonim válasza:
180 magas vagyok, 11-12 cm-es a farkam, a makkomat épp megtudom nyalni.
17/28 anonim válasza:
hát, nemhinném h a barátomnak sikerülne... de ha előttem próbálkozna tuti furcsán néznék rá és nem tudnék megszólalni a nevetéstől xD
18/28 anonim válasza:
Persze, den em akartam tovább húzni, ugyhogy nem :)
20/28 anonim válasza:
Ha kivetetitek a lengőbordáitokat menni fog! Komoly!
Deh inkább ne vetessétek ki(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!