DM kuponnal ha csak pelust vásárolok de mást nem, lesz elég kuponom hogy folyamatosan azzal tudjak vásárolni? Mert ugye vásárlások után adják? És aki próbálta a pampers és liberot is melyiknél maradt és miért?
Utolsó vagyok.Attól függ mekkora méretű pelust veszel. Nekünk Maxi van,abban 84db van. 1 dobozban 2 csomag pelus kb4000 a teljes ára,kuponnal lehet 25% kedvezmény.
A legkisebb méretűből dobozonként 100db van.
A kérdés első fele egy kis matematika, 200ft után jár 1 pont, de momentán fogalmam sincs, melyik kuponfüzetben van a 25%-os joker kupon, vagyis mennyi pontot kell beváltanod érte.
Nem tudom, ismered-e a bababónuszt a DM-nél, szerintem nagyon érdemes kiváltani, mert időnként küldenek akciós kuponokat. Pampes, Libero kedvezményt (általában 500 Ft) sokszor le lehet tölteni innen-onnan. Ha ezt még hozzáteszed egy kuponhoz, még jobban jársz.
A lányomnak egyébként a Pampers, a fiamnak a Libero vált be.
14:35-ös vagyok.
Ha pl.4000-ért adják a pelust, beváltasz egy 25%-ost (amit ugye 50 pontért adnak), akkor fizetsz 3000-et, és kapsz 15 pontot. Vagyis csak akkor tudsz pelát 25%-os kuponnal venni, ha mást is vásárolsz, vagy más is gyűjt a kártyádra.
200 Ft = 1 pont
50 pont = kuponfüzet, 25%-os joker termék kuponnal
Azaz, minden Dm-ben hagyott 10.000 Ft után tudsz kupont kiváltani.
Azt te tudod, hogy mennyit költesz pelusra. De szerintem más jó termékek is vannak a DM-ben. Én mindig ott vásárolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!