Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik bírják tovább a szexet?
Mit gondoltok általában a duci kövérkés csajok vagy a sovány csajok tartanak ki tovább?
Ha mondjuk egy pasassal vannak,vagy mondjuk esetleg egymást elégítik ki melyik megy el előbb?
És kikbe fér be a nagyobb dákó?
Hu látom fáradtak vagytok nem azt kérdeztem,hogy mitől függ!
Na akkor még egyszer újratervezem a kérdést mert láttom bonyolítjátok cefetül!
Britney vagy Paris Ha mondjuk egy pasassal vannak,vagy mondjuk esetleg egymást elégítik ki melyik megy el előbb?
És kikbe fér be a nagyobb dákó?
nem a testtömegtől függ, hogy ki élvez el előbb.
és a dákó méretének a befogadása sem a testtömegtől függ.
01:32
Elolvastad a többi választ is, vagy ekkora baromságot magadtól találtad ki? Hogyan függne már össze a súly a sexel??? Szeirntem te azért mondo, hogy a kövérek bírják tovább, mert te csak olyannal voltál, vagy te is az vagy. De ha még véletlenül tovább bírják, akkor is azért, mert a hájtól nem éreznkek semmit!
Jah és mellesleg, egy pasinak mért jó ha egy csaj később megy el??? Inkább örüljön, hogy nem ő sült el már megint 2 perc után!!!!!!!
Ekkora baromságot.
Semmi köze a testsúlyhoz. Minden máshoz van de ehhez az egyhez tuti nincs. De az a legjobb ha minél előbb és minél többször:)
Kinek mekkora a libidója.
Ez egyénfüggő semmi köze a súlyhoz, magassághoz.
Egyébként a duci csajok jobbak az ágyban, és jobban beleadják magukat a szexbe mint a soványak.
Nekem volt dolgom mindkettővel, s végül úgy döntöttem Ducik soványak 1:0
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!