Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik bírják tovább a szexet?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok általában a duci kövérkés csajok vagy a sovány csajok tartanak ki tovább?
Ha mondjuk egy pasassal vannak,vagy mondjuk esetleg egymást elégítik ki melyik megy el előbb?
És kikbe fér be a nagyobb dákó?
2009. okt. 18. 00:26
1/22 anonim válasza:
Nincs összefüggésben e két dolog, sok mástól függ a dolog, de nem ettől.
2/22 A kérdező kommentje:
Nyilván több összetevője van,de úgy nagy általánosságban azért érdekelne ki mit gondol erről?
2009. okt. 18. 00:32
3/22 anonim válasza:
A kövérekbe nagyob fér. De azonkívül hogy hanyat terülnek az ágyon nemtudom mit tudnak még csinálni a kövérek. Egy vékony sportos csaj meg sokkal több pózt és sokkal mozgékonyabb. Arról már nem is beszélve hogy szebb.
4/22 anonim válasza:
Általánosságban, hát a testalakat mégegyszer mondom hogy nem befolyásolja. A szex gyakoriságától is függhet (nemcsak attól), egyénenként is változhat, izgalmi állapot, stb, stb, stb.. Lelki állapot, kipihentség, stresszel, nyugodt, jókedvű, rosszkedvű, szerelmes, nem szerelmes, eleve hamar vagy későn megy el mindentől függetlenül.
5/22 A kérdező kommentje:
Jó most nem olyan nagyon kövérekre gondoltam mondjuk úgy pl. alak szerint a mai Britney vagy Paris stylusu csajokra gondoltam.
2009. okt. 18. 00:42
6/22 anonim válasza:
Paris Hilton szerinted kövér? Akkor kit látsz vékonynak? Nem kötekedni akarok,csak tényleg érdekelne!!
7/22 anonim válasza:
Úristen Paris kövér?? Ha ez a fülébe jut xD
8/22 A kérdező kommentje:
Újra tervezem a kérdést hogy megértsd. Mondjuk akkor hogy világos legyen Britney a duci Paris a sovány.
Ha mondjuk egy pasassal vannak,vagy mondjuk esetleg egymást elégítik ki melyik megy el előbb?
És kikbe fér be a nagyobb dákó?
2009. okt. 18. 00:56
9/22 A kérdező kommentje:
Ki a fene írta azt hogy Paris kövér?
2009. okt. 18. 00:58
10/22 anonim válasza:
Ennyire értetlen válaszolókat. Én egyből értettem hogy paris t a soványra érti. És ha nem a százkilós kövérekre gondoltál akkor úgy módosítom a választ ahogy a többiek mondják hogy nemigen függ össze azzal hogy most ötven kilós birja jobban vagy a hatvan kilós. Ettől nem függ.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!