Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Blokkol a párom. Ti mire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blokkol a párom. Ti mire tippeltek?

Figyelt kérdés

A barátnőm teljesen leblokkol, azt mondja nem megy. Nagyon sajnálom őt, mert nagyon szeretem. Rendszerint megnyugtatom, hogy nincs baj, emiatt nem fogom elhagyni. Ugyanis nekem is vannak szexuális problémáim, így tudom, milyen érzés.

Mikor kérdezem, hogy mi a baj, azt feleli, hogy nem tudja mi lehet a gond. Stresszes, feszített munka tempóval dolgozik. Én erre tippelek. Bár ha kérdezem, hogy velem van-e a baj, arra is azt mondja, hogy "nem tudom", mint minden más erre irányuló kérdésre. Kapcsolatunk érzelmi részével teljesen rendben van minden. 3 hónapja együtt vagyunk. 33/F és 25/L

2009. okt. 16. 17:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Úgy érted, hogy elhidegült tőled, nem akarja a szexuális együttlétet?

-ReapeR-23/F

2009. okt. 16. 17:54
 2/10 A kérdező kommentje:

17:54 - Köszönöm a hozzászólásod.

Nem, szó sincs érzelmi elhidegülésről. Ellenkezőleg. Tudom, és érzem is, hogy a barátnőm szeret. Ő is tudja, hogy felőlem is sok szeretetet, törődést, megértést kap. Csak egyszerűen a sex nem megy valahogy. Az aggaszt, hogy a feltett kérdésekre egy válasz érkezik: Nem tudom. Látom rajta, hogy rettenetesen bántja a dolog.

2009. okt. 16. 18:21
 3/10 anonim válasza:
De mi nem megy benne? Nem kíván? Nem akarja elkezdeni? Nem izgul fel? Nem tudsz behatolni? Fáj neki?
2009. okt. 16. 18:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Talán a kívánalommal van gond, én úgy vettem észre.
2009. okt. 16. 18:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez teljes mértékben lehet a munka miatt, persze. Velem is előfordult többször, hogy felidegesítettek a munkahelyemen, vagy más egyéb gondjaim voltak, és egyszerűen nem tudtam felizgulni, a szexet sem kívántam és bizony azt sem tudtam, hogy miért nem. Úgyhogy ennek betudható.

Más oka is lehet, de mivel a szerelem kérdést kipipáltad, így nem fejteném ki.

2009. okt. 16. 19:29
 6/10 anonim ***** válasza:

Nálunk meg az a gond,hogy kívánom ugyan a barátom,de képtelen vagyok elmenni.Akármit csinál,nem megy.

Szerintem nálatok is benne lehet a pakliban,hogy stresszel,nem tudja magát elengedni,nem elég laza.

Jajj,olyan nehéz és összetett dolog ez a szex.Főleg a nők számára :-(

Hm...több előjáték,simogatás,apróbb csókok,ezek megvannak?

3 hónap még nem annyira sok,majd összeszoktok jobban!

Én szurkolok,mert ismerős a story,csak nálunk nem 3 hónap,hanem jóval több :-S

2009. okt. 16. 21:00
 7/10 anonim válasza:
ezekkel en nem ertek egyet..3 honapja vagytok egyutt konyorgom..ejjel nappal szeretkeznetek kellene...a pasim vegzi a vilag legstresszesebb munkajat es en sem panaszkodhatom...1 ev utan megis majdnem minden nap egymasnak esunk a stressz ellenere..ott valami mas gond lesz..frigidseg...ami betegseg..es kezelni kell.
2009. okt. 16. 22:25
 8/10 A kérdező kommentje:

22:25!

Rendesen felizgul, sőt. Ezzel nincs gond, tehát talán nem frigidségről lehet szó. Mintha hirtelen filmszakadás lenne. Ahhoz tudnám hasonlítani. Én minden esetre türelmes vagyok, mert szeretem. Nem csinálom vele azt, mint az ex-pasija, hogy lelép.

2009. okt. 17. 13:45
 9/10 anonim válasza:
akkor biztos tudat alatt a volt pasija nyomasztja...szexterapiara nem gondoltal..ugyertem tanacsadas? segit am.
2009. okt. 18. 23:39
 10/10 A kérdező kommentje:

A kérdező vagyok.

Sajnos még semmi eredmény. Ha próbálkozom, határozottan leállít. Nem árulja el, hogy mi a baj. Pedig megoldani csak úgy lehetne, ha elárulja mi a baj.

2009. nov. 1. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!