Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak miért lankadt, le szex elött a fa*ka? Lehetséges, hogy már nem szeret és nem kíván ugy mint az elején? Mit lehet ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
Probáltam kézzel kényeztetni, probáltam szájjal. Simogattam, nem csak ott, becézgettem, kedveskedtem neki. Mindent megtettem, hogy sikerüljön de amikor felállt akkor sem azaz igazi volt, hanem félig volt csak kemény. Mit tegyek????2009. okt. 16. 14:35
11/16 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadónak köszönöm szépen, nem baj kellenek pesszimista válaszok is. Egyébként lehet hoögy van benne valami.
2009. okt. 16. 18:39
12/16 anonim válasza:
Nem lehet, hogy valahol máshol is használja?
13/16 anonim válasza:
Az enyémnek is lelankad :S 24 éves. Addig végig áll, míg akcióba nem lépünk. Akkor meg jön a lankadás. Ha netán mégis állna, akkor meg szex közben lankad le. Fél a korai magömléstől, attól, hogy összemegy. Folyton ezen kattog az agya, így hát össze is megy és el is élvez idő előtt. Fejben dől el az egész. Te nem igazán tudsz mit csinálni. Neki kell kordában tartania a hü*e gondolatait.
14/16 anonim válasza:
Egyébként a 2. lehetőség, hogy valóban nem kíván téged. Ebben is volt már részem :S
15/16 anonim válasza:
lehetnek olyan időszakai az embernek mikor egyszerűn magát a szexet nem kívánja, vagyis nem az a baj hogy téged nem szeret, vagy nem kívánna, hanem vmi belső lelki gond, ami tovább nyúlt a kelleténél, a kérdés az, hogy ezt megosztja-e veled vagy mással, hogy kibeszéli, vagy magába folytja......
16/16 anonim válasza:
En azert nem gondolom hogy a szerelemnek meg a farok felallasanak koze lenne egymashoz mivel az egyejszakas kalandokban is felall a ferfi nemi szerve es tuti hogy nem szerelmes.
Konkret pl.szemelyes tapasztalat van egy szerelmem akivel tenyleg imadjuk egymast sot neha ugy erzem o picit jobban mint en ot,az agyban nagyon jol erezzuk magunkat de szex kozben folyton lelankad neki,ez jelentene azt hogy nem szeret vagy az jelenti hogy szeret hogy ugy bannik velem mint egy hercegnovel...meg elotte volt egy pasi akivel csupan szexpartnerek voltunk neki nem lankadt le soha de tuti nem volt szerelmes..a kettonek nincs koze egymashoz..ui.kitartas
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!