Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak miért lankadt, le szex elött a fa*ka? Lehetséges, hogy már nem szeret és nem kíván ugy mint az elején? Mit lehet ez ellen tenni?
23 éves :(
És elötte volt petting meg minden. Csomó ideig kényeztettük egymást stb. DE mégsem volt szinte semmi :(.
Mit lehetne így csinálni?
Az én párom is evvel küzd,de én nem foglalkozom annyira vele(mármint avval,hogy nem áll fel neki mindig)mert nagyon szeretem!!!
Mi már tudjuk,hogy mi az amitől neki nem áll fel!
1,gumi
2,ha valaki járkál kint(annyáékkal lakik)
3,ha nagyon fáradt
4,ha nagyon kíván engem!
Szerintem nektek is valamelyik a probléma!!!
19/L és 25/F
nem szeretek vészmadár lenni. de mindenki optimista így rám marad a pesszimista szemlélet, ami egyáltalán nem biztos, de számításba kell venni ezt a lehetőséget, miszerint lehet hogy beleszürkült a kapcsolatba és hiányzik esetleg a kezdeti tűz, lehet hogy új dolgokat kell kipróbálni.
a még pesszmistább lehetőség hogy már nem szeret, csak nem mondja el, esetleg megcsal.
remélem egyik sem, de gondoltam felhívom rá a figyelmet, hogy ez is benne lehet a pakliban.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!