Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit kezdjek egy olyan pasival,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek egy olyan pasival, akinek a szex 1. néhány percében feláll, majd lelankad és fél óráig kell élesztgetni (kézzel-szájjal)?

Figyelt kérdés

Ez megy minden alkalommal a legutóbbi időben. Mindig jönnek a hüly* gondolatai, hogy jajj, hamarabb elmegyek, jajj összemegyek stb. Egyszerűen képtelen a szexre figyelni, mindig ezek a gondolatok uralják el az agyát és vége.Teljesen elkedvtelenedek és már képtelen vagyok igazán élvezni, amikor másodjára futunk neki. Mindig akkor megy össze vagy áll le, amikor már épp élvezem és nem sok kéne az élvezéshez. Ez megy minden aktus alatt többször is. Én is kicsit komplikált vagyok, mivel a fogamzásgátló miatt ritkán kívánom a szexet, de amikor meg rámjön, megkívánom, akkor meg ilyenekkel van elcs*szve az egész. Egyszerűen illúzióromboló, hogy kézzel kell izgatnom meg szájjal, ill. neki is ujjaznia kell, miközben egymást is élvezhetnénk...

Egyébként meg minden nap álló farokkal "kerget", mert folyton rámizgul. Amikor meg akció van, na akkor ennek se híre, se hamva.

Mit kezdjek vele? Már mondtam neki, hogy masztizzon rendszeresen, de nem teszi. Segíthet, ha gumit húzatok vele, hogy érzéketlenebb legyen? Mi jöhet még szóba?

2009. okt. 16. 11:16
1 2
 11/16 anonim válasza:

11:54-es tök jól leírt mindet.

Amúgy meg miért is baj, ha hamarabb elmegy? A szex nem csak abból áll, hogy élvezés... Lehet utána folytatni. Nem csak maga a behatolás a szex. Az előjátékot ne kicsinyelld le. Miért illúzióromboló az?

Amúgy nőként gondolj bele... Mi nők is elvárjuk, hogy sokat törődjön velünk a férfi, időben, energiában, kreativitásban, míg sikerül valahogy... Ezt meg kell tanulni, utána menni fog.

Tény, hogy nem sokan vállalják be ezt a fáradságos melót...

Amúgy meg nem vagytok sok ideje együtt, úgyhogy nem kell sietni. Próbálkozni kell, van idő. Az a lényeg, hogy ne érezze, hogy sürgeted, hogy türelmetlen vagy, stb... Szóval csupa olyan dolog, ami nőként neked is jólesik (főleg, ha te is problémás vagy - amúgy ki nem? :)

2009. okt. 19. 14:08
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
Ne szexeljetek, hanem pl. beszélgessetek, vagy sétáljatok nagyokat.
2009. okt. 19. 14:10
 13/16 A kérdező kommentje:
Azért baj, ha hamarabb elmegy, mert utána már bajos a merevedés és én nem mindig ujjazással akarok elélvezni...Az sosem ér fel egy teljes orgazmussal végződő szexuális élménnyel, amit a párom farka okozott és amiben mindketten elélveztünk.
2009. okt. 19. 14:16
 14/16 anonim ***** válasza:
14.10, ott a pont!
2009. okt. 19. 14:28
 15/16 anonim válasza:
Én ezt értem, de eleinte elég, ha máshogy megy. Aztán, ha már eltelt egy kis idő, menni fog úgy is. A fokozatosság a lényeg, meg ebben az esetben az időhúzás. Úgy értem, jópár alkalommal csak úgy együtt vagytok, behatolásos szex nélkül (vagy csak pici ideig tartez a része), ez alatt az időszak alatt az a fontos, hogy megtanuljátok ÉREZNI a dolgokat, hogy FEJBEN át tudjanak programozódni a rossz beidegződések. Idő kell, hogy bízzatok magatokban, egymásban, és ehhez gyakorlás kell, aminek során fokozatosan lehet előre lépkedni és ez eredmények is fokozatosan jönnek.
2009. okt. 19. 14:31
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a pároddal van a baj, hanem veled, illetve belőled fakad a probléma. Mivel ritkán kívánod a szexet és ritkán vagytok együtt, a pasid is ritkán szexel és azon görcsöl, hogy királykisasszonyt ki tudja elégíteni és ez okozza a lankadásokat.

Ne arra bíztasd, hogy masztizzon rendesen, hanem magadat arra, hogy szexelj, mert akkor nem lenne gond.

Nem vele van a gond, hanem a te libidóddal, talán éppen neked van szükséged segítségre, fejlődésre, hajrá!

30/N

2009. okt. 19. 21:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!