Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit kezdjek egy olyan pasival,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek egy olyan pasival, akinek a szex 1. néhány percében feláll, majd lelankad és fél óráig kell élesztgetni (kézzel-szájjal)?

Figyelt kérdés

Ez megy minden alkalommal a legutóbbi időben. Mindig jönnek a hüly* gondolatai, hogy jajj, hamarabb elmegyek, jajj összemegyek stb. Egyszerűen képtelen a szexre figyelni, mindig ezek a gondolatok uralják el az agyát és vége.Teljesen elkedvtelenedek és már képtelen vagyok igazán élvezni, amikor másodjára futunk neki. Mindig akkor megy össze vagy áll le, amikor már épp élvezem és nem sok kéne az élvezéshez. Ez megy minden aktus alatt többször is. Én is kicsit komplikált vagyok, mivel a fogamzásgátló miatt ritkán kívánom a szexet, de amikor meg rámjön, megkívánom, akkor meg ilyenekkel van elcs*szve az egész. Egyszerűen illúzióromboló, hogy kézzel kell izgatnom meg szájjal, ill. neki is ujjaznia kell, miközben egymást is élvezhetnénk...

Egyébként meg minden nap álló farokkal "kerget", mert folyton rámizgul. Amikor meg akció van, na akkor ennek se híre, se hamva.

Mit kezdjek vele? Már mondtam neki, hogy masztizzon rendszeresen, de nem teszi. Segíthet, ha gumit húzatok vele, hogy érzéketlenebb legyen? Mi jöhet még szóba?

2009. okt. 16. 11:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
49%
Orvost neki.
2009. okt. 16. 11:21
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Mióta vagytok együtt és mióta áll fenn ez a probléma?Tudod valamihez kötni azt az időpontot amikortól gondja van,mert amig saját magát rendbe nem tudja tenni lelkileg,hisz ez nem testi probléma addig Te csak annyit tudsz tenni,hogy türelmes kedves vagy vele,,,ha szereted meg tudod tenni érte és magadért!!!
2009. okt. 16. 11:21
 3/16 anonim ***** válasza:
19%
Dobd!
2009. okt. 16. 11:25
 4/16 A kérdező kommentje:

Lassan fél éve vagyunk együtt. Mindig voltak ilyen-olyan gondok a szexszel. Az elején a gumitól parázott, mert 1x összement, amikor fel kellett volna húzni. Aztán meg bemesélte magának, hogy minden alkalommal össze fog menni, amikor a gumit fel kell húznia. Ez nagy nehezen elmúlt, amikor már hatni kezdett a fogamzásgátlóm és elhagyhattuk a gumit. Ma már nincs ez a probléma. Viszont mindig jönnek újabbak.

Hihetetlenül parás, agyalós típus. Hiába mondok neki bármit, akkor is csak jár az agya. A legutóbbi 3-4 alkalommal lépett fel ez a probléma. Amikor megkérdezem mi van, mindig azt mondja, fél, hogy hamarabb elmegy, mint én, hogy összemegy, hogy nem élvezem. Hiába mondom, hogy akkor majd a 2. körben elmegyek vagy befejezi ujjal...Teljesíteni akar és úgy érzi, gyenge, nem tud bizonyítani nekem. Úgy érzi, le van maradva (20onévesen én vettem el a szüzességét).

Talán egy pszichológus kéne. Gyerekkori családi problémák miatt lelkileg sérült, én is épp ugyanúgy. Megpróbáljuk mindig megbeszélni a dolgokat, de nem igazán segít. Az életünk rettegés, kényszeresség, teljesíteni akarás, bizonyítási kényszer, szeretetre kiéhezettség stb. Egyszerűen túl sok a stressz. A mindennapi problémák mindkettőnket idegessé tesznek, felőrölnek. Fejben van a baj, a lelki problémákra kéne megoldást találnunk...

2009. okt. 16. 11:34
 5/16 anonim ***** válasza:
Valahogy vezesd rá, hogy a szexhez "nem kell semmi ész", felesleges dolgokon rágódni, hiszen pont az a lényege, hogy az ember elengedheti magát általa. Ráér filózni a suliban, az ágyban pedig hadd vezessék az ösztönei:) Egyébként nagy a valószínűsége, hogy óriási a srácban a bizonyítási kényszer, ami sajnálatos módon előidézhet lankatag állapotokat. Magyarázd el neki, hogy a szex lényege nem az, hogy mekkora akrobaták vagyunk az ágyban, hanem mindössze annyi, hogy élvezzük egymás testét elvárások nélkül. Nem kell mindenáron orgazmust produkálni, az élvezet, és a felszabadultság a lényeg.
2009. okt. 16. 11:45
 6/16 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki, hogy szex közben nem kell az agya, csak az érzékei. Csak arra koncentráljon, amit érez. Erre meg az a válasz, hogy ha arra figyel, akkor garantáltan elsül idő előtt. Hiába indul gond nélkül a szex, akkor is lankadás a vége.
2009. okt. 16. 11:50
 7/16 anonim ***** válasza:
93%

11:21-es vagyok.

Szerintem is lelki eredetű a probléma és nem tudsz mást tenni mint nagyon kedvesnek és megértőnek lenni,,és próbálj meg akkor is szeretkezni vele mikor Te nem kivánod igazán csak ő megy utánad álló farokkal.

Az én kapcsolatomban is probléma volt ez kb.fél évig+a párom nem tudott elélvezni,,engem iszonyúan bántott mindig szóvá tettem és ezzel csak ártottam mert egyre feszültebb lett és folyton az járt a fejében hogy megint nem fog menni.....

Én itt a WEBbetegen kérdeztem meg hogy mi lehet az oka mit tehetek én személy szerint.

Ott kaptam ezt a választ,hogy legyek türelmes és ne mutassam ki azt hogy engem zavar.....azóta minden rendben köztünk!Próbáld meg Te is remélem sikerül és nem lesz szükség orvosi segítségre,a leírtak alapján sok szeretetre van szüksége a párodnak.

2009. okt. 16. 11:54
 8/16 anonim ***** válasza:
Mindenképpen gyakorolnia kellene otthon, hogy totálisan megismerje a testét, tudja késleltetni, visszatartani és mérsékelni önmagát. Az agyalás és az elsülés terén is. Ha önmaga reakcióival nincs tisztában és képtelen kontrollálni a testét, arra a legjobb gyógyír, ha hozzálát a módszeres masztizáshoz.
2009. okt. 16. 11:58
 9/16 anonim ***** válasza:
Mutasd meg Neki a fórum válaszokat.
2009. okt. 16. 11:59
 10/16 A kérdező kommentje:
Azt mondja, tudja nyújtani masztizás közben...Szex közben is vissza tudja fogni, de ennek is lankadás a következménye. Akárhányszor visszatartotta az orgazmust, mindig összement. Én meg akárhányszor visszafogom vagy vmi miatt elmarad, annyival kisebb lesz az intenzitása, szal nekem sem jó ez így.
2009. okt. 16. 12:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!