Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért nem tudok elmenni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem tudok elmenni? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Adott a szituáció hogy pár évvel ezelőtt egy buli után egy fiú megtámadott és megerőszakolt. én úgy érzem ezen kisebb nagyobb sikerrel túl tettem magam, de később az akkori ex barátom "ha másnak is lehet, nekem is lehet" felkiáltással szintén ezt tette velem. én nem akartam, de nem tudtam mit csinálni. Azóta is eltelt több mint egy év, úgy érzem aránylag túl tettem magam, egy új párkapcsolatban vagyok. Szeretem és megbízok a barátomban de mégse tudok elmenni. Nagyon sokszor nagyon közel jutok, de valamiért az utolsó pillanatban mégse sikerült. igazából még sose sikerült de mostani kapcsolatomban élvezem először a szexet. Mért nem tudok elmenni? Biológiai, pszichológiai vagy esetleg egyéb okai lehetnek?

Barátom szerint lehet azért mert még a lelkem nagyon mélyén nem tettem túl magam az egészen teljesen.

2009. okt. 15. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Általába az ien nagyon megterheli az ember lelkét. Az lehet a gond hogy akaratod ellenére megeröszakolt az addig szeretett barátod.
2009. okt. 15. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:
próbáld elfelejteni ami történt:S az egész csak lelki
2009. okt. 15. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
51%

azt a roh*adt ku*rva anny*át annak aki megerőszakolt az ilyeneknek olyan szivesen levágnám a farkát

meg az exed azt a r*ohadt hogy lehet vlaki ekkora áhhhhhhh

hogy roh*adna meg

már bocs de ez kikívánkozott

jah és valószínűleg még nem tetted túl rajta magad teljesen

jah és akit megerőszakolnak életében utánna elég nehezen megy minden

de drukkolok

16/f

2009. okt. 15. 21:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el egy pszichológushoz.Több,mint biztos,hogy ez nem szervi baj,hanem lelki és lehet,hogy tudatosan nem is tudsz rajta változtatni,ezért kellene egy szakember segítsége,aki a tudatalattidban is képes "rendet" tenni.

A történeted borzalmas és nagyon de nagyon remélem,hogy ez a két patkány nem ússza meg bűntetlenül.Arra nem gondoltál,hogy feljelented őket?

Az exed agyával például biztos,hogy komoly gondok vannak és ki tudja a következő lánnyal majd,hogy fog bánni,hisz azt is képes ilyen kegyetlenül bántani,akit elvileg szeret,akkor nem tudom mi lesz,ha olyan lánnyal kezd,aki csak arra kell neki.Szánalmas férgek,mindegy hány évesek,ezt nem szabad megúszniuk.

2009. okt. 15. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!