Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kellemetlen szag árad lentről,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellemetlen szag árad lentről, a barátom lehet, hogy ezért nem akar kinyalni? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2008. jún. 23. 17:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Használj intim törlőkendőt. Nálunk nincs ilyen gond, de én a saját konfortérzetem miatt használok ilyet.
2008. jún. 23. 17:16
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtehetitek, akkor fürödjetek együtt és mossa meg ott ő. Ez jó kis játék, fel tudjátok egymás húzni és a zuhany után bármi megtörténhet :-) Ha erre nincs alkalmazok, akkor az intim törlőkendőt javasolnám én is, vagy mosakodj le tusfürdővel az előtt, hogy együtt lennétek (azt az öt percet még kibírja előtte).
2008. jún. 23. 17:27
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
vagy pedig kérdezd meg konkrétan hogy miért nem kényeztet téged ott lenn.
2008. jún. 23. 17:30
 4/15 anonim ***** válasza:
54%
Az nem biztos hogy jó ötlet, te mit válaszolnál?
2008. jún. 23. 17:32
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Vannak nagyon jó illatosított tisztasági betétek, én minden nap használom, így ha izzadok ott lent vagy bármi akkor sem lehet érezni azt a büdöset. De ha nagyon kellemetlen az a szag akkor lehet hogy valami nincs rendben és jobb lenne ha megnézetnéd egy orvossal. Meg az együtt fürdés/zuhanyzás is jó ötlet.
2008. jún. 23. 17:41
 6/15 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat, már csak annyit szeretnék tudni, hogy az intim törlőkendő minőségi legyen? vagy lehet mondjuk profis is?
2008. jún. 23. 18:10
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

4. válaszolónak:

egy kapcsolat alapja a bizalom,és ha konkrétan nem kérdez rá egy ik a másiktól hogy miért van ez és ez, nem fogja magától kitalálni a párja, nem gondolatolvasó, és a pasik sem szeretik ha egy nő nem mondja meg..

2008. jún. 23. 18:43
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a carefree, vagy a nivea intimora szavazok még a lactacyd is nagyon jó. De a célnak a profis is megfelel. De én jobb szeretem a minőségit, végülis a legbecsesebb szervemre használom. :)
2008. jún. 23. 19:15
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy a profis törlőkendő intimtörlőkendő-e, de szerintem nem. Oda nem mindegy, hogy milyen törlőkendőt használsz.Nem fontos, h drága legyen, de nedves popsitőrlőt vegyél, mert más a hp értéke. Ajánlom a Dm-et. "6-tól akciós a Lactacyd tintimtörlőkendő (449Ft)és a Jessa intimtörlőkendő (299ft). (mindkét termék 20db-os)
2008. jún. 23. 20:12
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
NE NEDEVES POPSITÖRLŐT VEGYÉL!(kihagytam, a mlényeget, a ne szócskát:D)
2008. jún. 23. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!