Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szörnyen érzem magam. Más is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szörnyen érzem magam. Más is követett el ilyen hibát?

Figyelt kérdés
Kivertem a barátomnak a péniszét, és utána szörnyen fájt neki. Ő az első barátom, vele vesztettem el a szüzességem, de "gyakorolni" mindenféle szexualitást csak vele tudok. És múlt héten úgy hozta az élet, hogy kézzel elégítettem ki. Már akkor is furcsa volt, mert máskor nem így szokott viselkedni utána, de aztán másnap bevallotta, hogy igazából nagyon fájt neki, ahogy vertem, csak nem akart szólni, mert nem akart megsérteni. Most viszont egy hatalmas baromnak érzem magam, és szégyellem a történteket. Úgy érzem, hogy még arra sem vagyok jó, hogy kielégítsem. És félek, hogy neheztel rám. Azt mondja, hogy nem haragszik, meg nem is akarta elmondani, csak szóba került, és gondolta, hogy őszinte lesz hozzám. Azt sem értem, hogy miért nem szólt közben. Olyan kényelmetlenül érzem magam, hogy tegnap szeretkezéskor hozzá sem mertem érni a péniszéhez. Mit csináljak? Kérjem meg, hogy "tanítgasson"? De hát előtte már máskor is elégítettem ki, nem tudom, hogy mi volt most a probléma, és igazából ő sem tudja megmondani. Más is van ilyen pancser mint én?
2009. okt. 13. 13:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Légy finomabb, ne szorítsd, és igen, kérd meg, hogy tanítgasson. Ez nem ciki, ő jobban tudja, mi jó neki!
2009. okt. 14. 10:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Jajj neee! A kecsapos tubust neeee!!!!

Ez nagyon kemény volt! :-DDDDDDDDDDDDDD

Egyébként én ilyet még nem hallottam! Vagy te reagálod egy kicsit túl, vagy nem tudom. Vegyél neki barbi babát meg kifestőt színes ceruzával, ha ez neki olyan nagy probléma volt! :-D

Gondolom a haját sem szabad összekócolni! :-DDDD

2009. okt. 14. 11:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!