Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörnyen érzem magam. Más is követett el ilyen hibát?
Ne te érezd kellemetlenül magam. Te is pontosan tudod, hogy papolnak itt az ösztönökről, de mindenki más, és lehet, hogy neki pont nem az a jó. Meghát, nem úgy születik az ember lánya, hogy mindenkit ki tud elégíteni. De adja Isten, hogy ne is legyen később sem így :D Szóval, csakis az ő hibája, hogy nem mondta akkor, hogy ne így csináld. Én el nem tudnám képzelni, hogy végigszenvedjek egy hasonlót azért, mert a párom nem úgy csinálja, hogy nekem az jó legyen. Van kis szája, tessék már megmondani, mi a jó neki. Vagy megszólalnia sem kell, egyszerűen odanyúl, és megmutatja, hogy csináld. Nekünk a mai napig van ilyen, nem azért, mert nem ismerem a párom, vagy ő engem, csak nem mindig ugyanaz és ugyanúgy esik jól. De ettől nem vagyunk bénák, csak emberek vagyunk, és TÁRSAK, segítünk egymásnak a szexben (is), ha kell! :)
20/L
Ha sok nyállal vagy síkosítóval csinálod akkor nem tud fájni. Egyébként meg neki kéne hülyén érezni magát, hogy nem szólt. Nem is értem.
20/f
Miért lenne már kizárt dolog, hogy fáj neki?
Amúgy ne aggódj, azok alapján amiket írtál a barátod nagyon szeret téged, és egy kis ügyetlenség miatt nem változik meg semmi. Ez bárkivel előfordul, még évek óta összeszokott pároknál is megeshet. Esetleg kérd meg a barátodat, hogy csinálja kicsit magának előtted, és majd látni fogod a technikáját. Nyugodtan hozzá érhetsz a péniszéhez, csak óvatosan, ne úgy csináld mint a múltkor. A barátod pedig ne legyen "elnéző" ha valami fáj neki vagy nem jó szóljon, mert ha nem mondja akkor nem is tudsz ellene tenni. Pancser pedig egyáltalán nem vagy, nem lehet mindig minden tökéletes :).
Az a baj, hogy a lányok többsége azt, hiszi, hogy a hímtagot is úgy kell verni, mint a habverőt: ész nélkül fel-le, holott pont az lenne a lényeg, hogy valami kenőanyaggal lassan csináld neki, közben nézz a szemébe minél szenvedélyesebben, szavak nélkül jelezd, hogy ez Neked is örömet okoz és hidd el, semmi baj nem lesz!
(Ráadásul ha gyorstüzelő, akkor így segíthetsz is neki elnyújtani az ejakulációt.)
Szarul meg ne érezd magad, majd legközelebb jobb lesz! Senki se úgy pottyant ki, hogy első osztályú recskamester volt!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!