Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szörnyen érzem magam. Más is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szörnyen érzem magam. Más is követett el ilyen hibát?

Figyelt kérdés
Kivertem a barátomnak a péniszét, és utána szörnyen fájt neki. Ő az első barátom, vele vesztettem el a szüzességem, de "gyakorolni" mindenféle szexualitást csak vele tudok. És múlt héten úgy hozta az élet, hogy kézzel elégítettem ki. Már akkor is furcsa volt, mert máskor nem így szokott viselkedni utána, de aztán másnap bevallotta, hogy igazából nagyon fájt neki, ahogy vertem, csak nem akart szólni, mert nem akart megsérteni. Most viszont egy hatalmas baromnak érzem magam, és szégyellem a történteket. Úgy érzem, hogy még arra sem vagyok jó, hogy kielégítsem. És félek, hogy neheztel rám. Azt mondja, hogy nem haragszik, meg nem is akarta elmondani, csak szóba került, és gondolta, hogy őszinte lesz hozzám. Azt sem értem, hogy miért nem szólt közben. Olyan kényelmetlenül érzem magam, hogy tegnap szeretkezéskor hozzá sem mertem érni a péniszéhez. Mit csináljak? Kérjem meg, hogy "tanítgasson"? De hát előtte már máskor is elégítettem ki, nem tudom, hogy mi volt most a probléma, és igazából ő sem tudja megmondani. Más is van ilyen pancser mint én?
2009. okt. 13. 13:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Légy vele óvatos. Kérd meg, hogy a Te kezeddel "mutassa meg" hogy kell.
2009. okt. 13. 13:34
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

Ne te érezd kellemetlenül magam. Te is pontosan tudod, hogy papolnak itt az ösztönökről, de mindenki más, és lehet, hogy neki pont nem az a jó. Meghát, nem úgy születik az ember lánya, hogy mindenkit ki tud elégíteni. De adja Isten, hogy ne is legyen később sem így :D Szóval, csakis az ő hibája, hogy nem mondta akkor, hogy ne így csináld. Én el nem tudnám képzelni, hogy végigszenvedjek egy hasonlót azért, mert a párom nem úgy csinálja, hogy nekem az jó legyen. Van kis szája, tessék már megmondani, mi a jó neki. Vagy megszólalnia sem kell, egyszerűen odanyúl, és megmutatja, hogy csináld. Nekünk a mai napig van ilyen, nem azért, mert nem ismerem a párom, vagy ő engem, csak nem mindig ugyanaz és ugyanúgy esik jól. De ettől nem vagyunk bénák, csak emberek vagyunk, és TÁRSAK, segítünk egymásnak a szexben (is), ha kell! :)

20/L

2009. okt. 13. 13:40
 3/12 anonim ***** válasza:
7%
Nem, én nem pancser vagyok hanem megbeszélünk mindent. Ha ez nálatok nem megy, akkor baj van ha meg csak félsz akkor idegeskedj tovább... -.-" Mégis mit lehet ilyenkor csinálni? Beszéljétek meg!
2009. okt. 13. 13:41
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát ez baromság. Ha nem vagy súlyemelő, vagy skanderbajnok, akkor nem tudsz neki fájdalmat okozni. Kizárt dolog, hogy nagyon fájt neki. Nem más áll a háttérben?
2009. okt. 13. 14:08
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
A párom farkával a következőt szoktam tenni. Kiveszem a nadrágból és a nem álló farkát a hasára hajtom. Majd a meztelen puncimat oda-vissza húzgálom rajta. Ő nagyon szereti és nem is fáj neki.
2009. okt. 13. 14:27
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem lehet, hogy gond van a fitymafékével? Attól bizony fájhat neki.
2009. okt. 13. 14:38
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

Ha sok nyállal vagy síkosítóval csinálod akkor nem tud fájni. Egyébként meg neki kéne hülyén érezni magát, hogy nem szólt. Nem is értem.

20/f

2009. okt. 13. 15:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem erről ez jut az eszembe : http://www.youtube.com/watch?v=OGWS6pLZcIo
2009. okt. 13. 15:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Miért lenne már kizárt dolog, hogy fáj neki?

Amúgy ne aggódj, azok alapján amiket írtál a barátod nagyon szeret téged, és egy kis ügyetlenség miatt nem változik meg semmi. Ez bárkivel előfordul, még évek óta összeszokott pároknál is megeshet. Esetleg kérd meg a barátodat, hogy csinálja kicsit magának előtted, és majd látni fogod a technikáját. Nyugodtan hozzá érhetsz a péniszéhez, csak óvatosan, ne úgy csináld mint a múltkor. A barátod pedig ne legyen "elnéző" ha valami fáj neki vagy nem jó szóljon, mert ha nem mondja akkor nem is tudsz ellene tenni. Pancser pedig egyáltalán nem vagy, nem lehet mindig minden tökéletes :).

2009. okt. 13. 17:25
 10/12 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a lányok többsége azt, hiszi, hogy a hímtagot is úgy kell verni, mint a habverőt: ész nélkül fel-le, holott pont az lenne a lényeg, hogy valami kenőanyaggal lassan csináld neki, közben nézz a szemébe minél szenvedélyesebben, szavak nélkül jelezd, hogy ez Neked is örömet okoz és hidd el, semmi baj nem lesz!

(Ráadásul ha gyorstüzelő, akkor így segíthetsz is neki elnyújtani az ejakulációt.)

Szarul meg ne érezd magad, majd legközelebb jobb lesz! Senki se úgy pottyant ki, hogy első osztályú recskamester volt!

2009. okt. 13. 21:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!