Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A 30-40 éves férfiak fantáziáj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 30-40 éves férfiak fantáziáját is megmozgatják a 16-18 éves lányok annyira, hogy le is feküdjenek velük? Miért tartják egyesek vonzóbbnak a fiatal lányokat?

Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 15:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

17:14 vagyok: én mindkét helyzetre tudok példát mondani...nekem két partnerem volt, aki jóval idősebb volt nálam, az első a fentebb említett, majd rá egy évre egy másik, aki 17 évvel volt nálam idősebb. Egyikkel sem akartam komoly kapcsolatot, és tudtom szerint ők sem velem. Ez így volt jó, hogy nem függtünk egymástól, nem féltékenykedtünk, nem voltunk szerelmesek, csak nagyon közeli,bizalmas barátok, akik az ágyban is barátok. Persze kötődtem hozzájuk, de nem annyira, hogy fájjon az elválás. Az elsőnek lett egy komoly kapcsolata egy nagyon kedves lánnyal, akit én is ismertem. Nagyon örültem a kapcsolatuknak és annak, hogy boldogok együtt (azóta is). Semmiféle harag,düh,vagy fájdalom nem volt bennem,mikor ezt megtudtam.Mint mondtam, azóta is jó viszonyban vagyok velük. A másik lány csak pár évvel volt nálam idősebb. Itt a példa arra, hogy nagy korkülönbség mellett is működhet a kapcsolat. Azt hiszem 10 vagy 11 év van közöttük és évek óta boldogok együtt.

A második férfi is talált magának egy másik lányt, egy velem egyidőset. Ugyanúgy örültem az örömüknek, mint az előző esetben, és lám, itt is évekig működött a kapcsolat a korkülönbség ellenére. Most nem tudok róluk semmit, így azt sem, együtt vannak e még, de amíg figyelemmel kísértem a kapcsolatuk alakulását(2 éven keresztül), addig minden rendben volt köztük, azt hiszem soha nem is veszekedtek pl.

Szóval az én példám jó arra, amit a kérdező mondott, hogy ez nem felétlen jelent tartós kapcsolatot is, de én ezt eleve így akartam, és a vicces az,hogy azért nem szerettem volna velük tartós kapcsolatot, mert túl gyerekesnek tartottam őket :) pedik ők voltak idősebbek több mint tíz évvel. Viszont az utánam következő barátnők példája bizonyítja azt,hogy igenis lehet ebből tartós kapcsolat is.

2009. okt. 15. 10:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy hogy hány éves vagy ha meglátsz egy sunnivaló bulát akkor ha 40 éves vagy is megsunod
2009. okt. 15. 14:05
 13/15 A kérdező kommentje:

Ez az igaz beszéd barátom :-DDDD

Végülis a férfiakból agg korra sem veszik ki az ösztön :-P

2009. okt. 15. 14:44
 14/15 anonim ***** válasza:

hát én még csak 24 vagyok és az a tapasztalatom hogy ezt a korosztályt a legkönnyebb elcsábítani mer a 16 alattiak még túl félénkek a 18 felettiek meg már nem annyira naívak persze van kivétel de ezt a korosztályt akár két martini után lehet vinni a diszkó mögé szopatni sőt néha még ennyi se kell ez tapasztalat!!!!!!!!!!

szóval az idösebb férfiaknak is egyszerűbb jobb mint egy prostinak fizetni aki csak szétrakja a lábát és teljesen fapofával tűri hogy az aznapi 25. kuncsaft megb@ssza egy 17 éves f@széhes kiscsaj meg még élvezi is a dolgot

2009. okt. 15. 20:48
 15/15 anonim ***** válasza:
20:48. ez nagyon gonosz volt. a példákból egyáltalán nem ezt lehetett leszűrni.
2009. nov. 11. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!