Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-40 éves férfiak fantáziáját is megmozgatják a
16-18 éves lányok annyira, hogy le is feküdjenek velük?
Miért tartják egyesek vonzóbbnak a fiatal lányokat?
ártatlanság, hamvas bőr, hibátlan cicik... sztem kb ennyi :)
2009. okt. 12. 15:49
Azt a korosztályt jobban lehet MÉG hülyíteni.
Tudom, hisz köztük vagyok..
17/L
2009. okt. 12. 16:00
a gyermeki báj és az ártatlanság... én ezt átéltem, 16 és fél éves voltam, mikor elvesztettem egy 31 éves férfival... nem voltak hátsó szándékai, sosem bántott és csupa jót kaptam tőle, a mai napig is jó viszonyban vagyunk...sőt, később rájöttem, hogy én 17 éves korom ellenére talán érettebb voltam agyilag, mint ő...vannak olyan pasik, akik nem akarnak felnőni...viszont az érett, felnőtt nők azt várják el a férfitól, hogy felnőtt, komoly ember legyen... egy fiatal tini mellett ők is lehetnek gyerekesek, mert egy "kislány" nem fog rájuk szólni érte....szerintem ez a megoldása, legalábbis a saját példámból kiindulva...
20/L
2009. okt. 12. 17:14
Helló, 31 évesen voltam egy 17 éves lánnyal (remélem, nem az előző válaszolóval :))), megbeszéltük, hogy velem veszíti el a szüzességét. Nagyon tetszett az ártatlansága és az, ahogy felfedezte velem/általam a szexet. Nem zúgott belém, csak alkalmasnak találta, hogy kipróbáljam. Imádtam a hibátlan bőrét, hetyke cicijét és kerek popsiját. Hát, ennyi :)))
2009. okt. 13. 12:04
De még mennyire! na de ne legyünk álszentek, ugyanis nem egy nőt ismerek, aki hasonló képpen van a dologgal, és 35-40 éves korára bizony nagyon vonzzák a hamvas 16 körüli srácok pl.
2009. okt. 14. 19:15
hasonló az én történetem is. 15 voltam, a srác 28. kérdeztem hogy miért? mert szép ártatlan kék szemeim vannak és mert kerek a fenekem.
2009. okt. 14. 19:16
7/15 A kérdező kommentje:
Köszi az eddig hozzászólásokat :-)
De gondolom inkább csak egy menet,éjszaka erejéig van igényük a férfiaknak a fiatalabbakra.Tehát komoly kapcsolat nem igazán képzelhető el velük!?
Megismerkedtem egy 18 éves pest környéki lánnyal. Közöttünk 15 év korkülönbség volt! Boldog 7 évet töltöttünk együtt. Gyereket nem akartunk, a családja nem tudta elfogadni, hogy volt már családom, igaz régen elváltam. Tiszteltük egymás magánéletét, megcsalás sem jött szóba. A hétvégeken (péntek du.- hétfő reggelig)mindíg együtt voltunk. Persze szabik meg sok szabadidőkben is. Mindketten dolgoztunk a lakhelyünlön. Független külön-külön lakásunk volt, mindíg az főzött akinél a találka volt!:) Elvégezte levelezőn az egyetemet. Lányom a barátnője volt.:) Leszögeztük ha valamelyikünk változtatni szeretne akkor megbeszéljük. Ő az idő múltával családra gyerekre vágyott később de én elzárkóztam és ekkor tájt lett a vége. Kultúráltan persze fájó szívvel. Azóta eltelt 15 év és egyszer találkoztunk beszélgettünk kb.2 órát. Elváláskor nehéz volt de így kellett lennie. Szép, boldog családja van.
2009. okt. 14. 21:17
Hacsak nem fényévekkel érettebb a koránál az illető lány szellemileg !
Vagy a másik eset, az idősebb férfi van elmaradva agyilag mint a borravaló!
Ezen a két eseten kívül csak pedofil hajlam lehet a dolog mögött..
2009. okt. 14. 23:42
Igen nálam az első eset jött be. Ő kijelentette, hogy egy korabeli sráccal nem tudná a tartós kapcsolatot elképzelni.Pedig volt neki. Miért kérdésemre az érettlenség, tapasztalatlanság volt válasz.
2009. okt. 15. 08:52
Kapcsolódó kérdések: