Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi szexet igényel egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi szexet igényel egy 20-onéves fiatal férfi heti szinten? Hogyan növelheti egy nő a libidóját, ha a fogamzásgátló már teljesen kinyírta?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy sajnos a libidóm erősen a nullához konvergál, mióta fogamzásgátlót szedek. A párom viszont állandóan megkíván, naponta többször is rám izgul. Mennyi az a gyakoriság, amit teljesítenem kell ahhoz, hogy ne menjen rá a kapcsolatunk?

Amúgy már a 3. gyógyszert szedem, szal a váltás már nem megoldás. Mást kéne kitalálnom, amivel visszanyerhetném a régi énem, hogy bármikor spontán megkívánjam a szexet...

2009. okt. 12. 11:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
"amit teljesítenem kell ahhoz, hogy ne menjen rá a kapcsolatunk? "-ezzel a kérdéseddel már rá is ment. Ha tényleg csak ennyi a célod, hogy úgymond teljesítsd a kötelességed, akkor annyiszor, ahányszor csak megkíván téged. Viszont ez nagy hülyeség, inkább hagyd abba a gyógyszert. Én is így jártam, nekem a nuvaring gyűrű letta megoldás. Amúgy szerintem a párod képes megérteni, hogy a gyógyszer kavart be, át kell álnotok másra.
2009. okt. 12. 11:58
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

fő kérdésre válaszolva: helyzetfüggő (párom,24/F,amig nem melozott,képes volt napi 2x rámmászni heti 7 napon...most suli+melo mellett heti össz 2 nek is örülök)

előző fogamzásgátlóval nekem is volt ilyen bajom,de áttértem 3 fázisura,ezzel jo lett

ha neked nem jo se az 1 se a 3 fázisu,akkor keress más modszert...hüvelygyürü,meg mik vannak

2009. okt. 12. 12:01
 3/15 A kérdező kommentje:

Nem akarom abbahagyni, mivel nem akarok gyereket és más ennyire megbízható védekezési módszer nem létezik. A dokim is a gyűrűt javasolta, de sajnos az nagyon drága és nem igazán engedhetem meg magamnak munkanélküliként, hiába száll be felesbe a párom.

Tudja a párom, hogy a gyógyszer miatt van. Nem bánja, ha abbahagyom. Viszont ő sem akar gyereket és pl. a gumival 2x már akadt problémánk. Épp ezért minden szex parával telne, hogy vajon lesz-e bibi... Sajnos a többi védekezési módszer hatékonysága még rosszabb, így nem is szívesen alkalmaznám. Tehát vagy a nulla libidó miatt ritka a szex vagy azért mert halálra parázzuk magunkat, nehogy becsússzon a gyerek...

2009. okt. 12. 12:11
 4/15 anonim ***** válasza:
én sokáig kértem a barátnőm hogy ne szedje, veszünk gumit, de neki a tabletta kellet, mert akkor nincsenek görcsei amikor megjön. Persze amióta tabit szedett alig kívánta a szexet. Rá is ment az egész kapcsolat. Nem konkrétan a szexre, mert emiatt nem akartam vele szakítani, de feszültséggel teli lett az egész kapcsolat, nem a szexen vesztünk össze, de a hátterében ez volt.
2009. okt. 12. 12:51
 5/15 anonim ***** válasza:
sztem ahoz hogy ne legyen gond akárhányszor megkíván neked is megkéne szóval ez itt már alapból gáz. ha biztos a gyógyszer miatt van sztem azonnal válts ahogy tudsz.
2009. okt. 12. 14:00
 6/15 A kérdező kommentje:
Értem én, de már 2x váltottam. A 3. féle gyógyszert szedem.
2009. okt. 12. 14:26
 7/15 anonim ***** válasza:
Ha nem oldódik meg a gondod , akkor rá fog menni a kapcsolatotok . Ezt hidd el. A legtöbb párkapcsolat a szexuális problémák miatt megy tönkre. Valahogy szorítsátok ki a gyűrűt, mert az ugyanolyan biztonságos mint a tabi, de csak helyileg hat. Azzal tuti nem lenne gondod.
2009. okt. 12. 14:31
 8/15 anonim ***** válasza:

hacsak nem 3000forintos tabit szedsz (3 havi 3ezer),akkor a gyűrű sem kerül sokkal többe,most néztem,3500ft

annyit sztem ér

plussz gondolj bele,hogy ha gumiznátok,az is van ennyi

milyen tabikat probáltál eddig,és most mit szedsz?

2009. okt. 12. 15:12
 9/15 anonim ***** válasza:

sztem ez baromság hogyha heti 7 szex helyett csak heti 3szor van szex, akkor arra rámegy a kapcsolat :S normális kapcsolatban ez nem ok a szakításra. ahol 2 havonta vagy havonta egyszer van szex, na ottmég megértem, hogy rámegy a kapcsolat....de ilyen esetben ahol heti 7 helyett csak heti 3 van, ott nemkéne h erre rámenjen egy kapcsolat.

függetlenül attól h a nő szed e gyóccert,. vagy nem, nem minden nőnek van ennyi igénye a szexre, és mégsem megy rá kapcsolat ha nincsen szexi egyhéten 7szer 8szor 20szor.

sztem ha heti 3szor tudtok szexelni, annak elégnek kéne h legyen. egyéb esetekben, ha látod h nagyon kanos, akkor kielégítheted máshogy is. pl szájjal.

énis gyóccert szedek, de nekem egyébként sincsen ennyi szexre igényem. heti 2-3-4 az bőven jó. barátom ennél kicsit többet igényel, ezért ha a heti 2-3-mal nincsen megelégedve, olyankor kielégítem őt máshogy. és nincsen ezzel problémája, ő elégedett ígyis.

2009. okt. 12. 15:18
 10/15 A kérdező kommentje:

Drága gyogyikat szedtem, de a gyűrű ezeknél is drágább. Lindynette 6000 körül, mercilon 7400, yasminelle 7200. A gyűrű meg 9000 felett van. Sajna munkanélküli vagyok, így még ezt is nehéz kigazdálkodni. Inkább azon gondolkodom, keressünk vmi olcsó gyógyszert, ha már így se úgy se jó egyik se, minek fizessek több ezret érte, ha 5000-ből is megúszhatom és uolyan xar, mint a többi modernnek titulált bogyó.

Amúgy átlagban heti 1-2 szex van. Az is probléma, hogy egyszerűen fizikailag nem esik jól többször. Nem tudok pl. 2 egymást követő nap szexelni, mert a 2. nap már sokkal-sokkal érzéketlenebb vagyok és tökre szét kell dörzsölni a csiklómat, hogy érezzek vmit, elélvezni is alig tudok, ha sikerül egyáltalán. Régen meg napi többször is ment, amikor még nem szedtem gyógyszert. Akkor én támadtam le állandóan a párom.

Sajna másképp nem tudom kielégíteni, mert csak szex közben tud elélvezni. Hiába csinálok bármit is, fél év alatt egyetlen egyszer tudott elélvezni orál+kézi ingerlés által...Tehát ez az út sem járható.

Viszont rossz látni, mennyire szenved a kanosságától és inkább belemegyek a szexbe, semmint tovább "üldözzön" álló farokkal. Persze ilyenkor meg jön a reklamáció, hogy ez nem jó, látom nem élvezed, nem is tudsz elélvezni. Na ettől meg bénának érzi magát. Ez egy ördögi kör...

2009. okt. 13. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!