Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló fiatal korban?
Júniusban leszek 16 éves,rendszeres szexuális életet élek a barátommal.
Én allergiás vagyok az óvszerre.
Ő képtelen gumit használni egy ideje, amint felhúzzuk,összemegy.Ezért kúpot és megszakítást használunk.Anyukám tud róla,hogy lefeküdtünk,de elég konzervatív,ezért nem szívesen kötöm az orrára a rendszerességet,és ezeket a felmerülő problémákat sem.
Egy ideje úgy tűnt,beleegyezik a tablettába,de most lemondta.Nem engedi meg,mert fiatal a szervezetem,és rengeteg betegségem van,köztük hormonproblémák is, én is gondolkodtam rajta,hogy lehet nem lenne jó ötlet a tabi.
Van még értelme győzködni édesanyámat a tablettáról, vagy hagyjam,és használjuk továbbra is a kúpot?
Mellesleg nagyon nem bízok benne,mert ugye nem is valami biztonságos, és folyamatos rettegés van,hogy na,vajon mikor jön össze egy baba...
Esetleg tényleg jobb,ha fiatal szervezet nem 'mérgezi' magát hormonokkal?
Ha hormonproblémád van, nem biztos hogy szedhetsz bogyót.
Egyébként kérdezd meg anyukádat, hogy jobban örülne egy unokának? Ettől gondolom elgondolkozik, mert neki is érdeke hogy védekezzetek.
Húú. Ez így elég merész dolog. :\ De nehéz is. Hallottam injekcióról, kérdezd meg azt vagy nézz utána neten vagy esetleg menj el nőgyógyászhoz és kérdezd me,g hogy ő mit ajnálana. ;) Az a legbiztosabb!
15/L
Menj el egy nőgyógyászhoz, kérj hormonvizsgálatot és kérd ki a véleményét.
Én személy szerint azt mondom, hogy 15 évesen nem kellene tabletta, de azért a megszakítás+spermicid tényleg nem a legbiztonságosabb.
Az óvszer lenne a legjobb megoldás, de mivel azt nem bírjátok...
Nőgyógyász:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!