Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez, mit csináljak?
Már több mint fél éve vagyok együtt a barátommal. Én 16 Ő 17. És még egyáltalán nem volt semmi petting és semmi. Mindketten szüzek vagyunk. Sajnos mind a ketten elég szégyenlősek vagyunk, de én szeretnék legalább egy kis pettinget. De még arra is túl nyuszi vagyok hogy kezdeményezzek. Egyszer került szó az intim dolgok msn-en keresztül,de erről a témáról is én kezdeményeztem és bevallotta,hogy elég pici neki. És hogy ezt szégyelli. Lehet ezért ilyen félős, mert ha arra kerül a sor,akkor bajban lesz.
Nem kioktatást kérek,se ordítást, hanem tanácsokat. Mert eléggé tapasztalatlan vagyok.
Előre is köszönöm!
Esélyes, hogy tényleg erről lehet szó, amit írsz.
Először is nyugtasd meg :) Elég valószínű hogy alaptalan a félelme, és átlagos, vagy nem sokkal átlag alatti méretekkel bír. Egy bnőm mondása szerint: nem baj ha kicsi, csak játékos legyen :)
Ha ettől fél, akkor először talán téged kellene felderíteni, nem? Neked ráadásul olyasmid is van, ami... hogy is mondjam... nem annyira rejtett, és sokkal könnyebben felderíthető: jobb esetben kiemelkedően izgalmas :-)
Nem hiszem, hogy ha egy kicsit terelgeted őt, akkor ne találná meg :-)
Ha szégyenlős vagy, akkor először ruha alatt keresgéljen. Vegyél fel valami lazábbat.
Amikor először megláttam a barátnőmet, már akkor kívántam. Tisztelem, és vártam a pettinggel is.
Egyszer szépen lassan lejjebb csúszott a kezem, és megfogtam a mellét... és nem ellenkezett.. szal ez egyszer csak jött..
Te lány vagy, de semmivel sem másabb a helyzet. Ahogy olvasgatok itt-ott, azt látom, hogy a lányok félénkebbek, és nem mernek hozzányúlni a fiúhoz. Hidd el, semmi rossz nem fog történni.. sőt a fiúk is várják ezt (nagyon is).. uh nincs más hátra, mint előre.. (bár sztem ne a mellét fogdosd..:P)
Azért majd írj, hogy mi történt..
énis azt ajánlom mint az előttem szólók, esetleg fogd meg a kezét és tedd oda ahova akarod :)
a méretről pedig: nekedis sokkal jobb, hogy kicsi van neki mert nem fáj annyira az elején, később lehet, hogy nem lesz olyan jó, de lehet, hogy addigra még nől neki, meg egyépként is még előttetek az élet :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!