Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Terhes vagyok, már hétfőn meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok, már hétfőn meg kellet volna jönnie, e nem jött, görcsöl a hasam 2-3 napja, ma csináltam egy tesztet és negatív, mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 20:46
 1/9 anonim ***** válasza:
szerinted ha a teszt negatív akkor mégis mit kéne róla gondolni??? istenem ilyen kérdéseket...
2009. okt. 8. 20:54
 2/9 anonim ***** válasza:
ja és menj el az orvoshoz senki nem lát beléd gépen keresztül... esetleg. na mit gondolsz??
2009. okt. 8. 20:55
 3/9 anonim ***** válasza:

Most a kérdés h terhes vagy-e, ha 3 napja késik és görcsöl a hasad, viszont a teszted negatív?

Válasz: -nem hiszem. Bár attól függ h mikor csináltad a tesztet.Pl. ha vasárnap, és nega lett, attól még lehetsz terhes. Ha ma teszteltél és nega, akkor sztem tuti h nem vagy terhes.

2009. okt. 8. 21:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem két napot késett a menzeszem, csináltam egy tesztet és két csík lett. Elmentem a nőgyógyászhoz, ott viszont még nem láttak semmit, csak rá két hétre mikor vissza rendeltek akkor látszott már, hogy tényleg jön a baba.

Sztem pár nap múlva csinálj egy másik tesztet és ha negatív lesz akkor is, akkor vagy késik egyszerűen vagy vmi más baj lehet. Sok minden okozhatja a késést, és az elmaradást.

2009. okt. 9. 13:22
 5/9 anonim ***** válasza:
megeshet h a teszt negativ, és közben meg terhes vagy. menj el orvoshoz. amugy védekeztetek?
2009. okt. 9. 15:29
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,ma reggel is csináltam tesztet az is negatív lett, és még így is félek,mert semmi esetre se lenne jó most egy baba:(mindig védekezünk és ilyen még nem volt,hogy késik
2009. okt. 9. 15:37
 7/9 anonim ***** válasza:
ha mindig védekeztek, akkor mitől félsz? milyen modszerrel védekeztetek???
2009. okt. 9. 17:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a komit,ma délelőtt megjött és megnyugodtam.Gumival védekezünk,de előtte van,hogy egy kicsit anélkül élvezzük a helyzetet,de ezek után nem fogjuk!Jó kis lecke volt mind kettőnk számára.
2009. okt. 10. 17:47
 9/9 anonim ***** válasza:
a gumi sz.rt se ért ha neha gumi nelkul is " élveztétek " a dolgot. az abortuszt is élveznéd? mindig gondolj erre, ha eszetekbe jut ilyen marhasag. amugy menj el orvoshoz is, mert tutit ő tud mondani.
2009. okt. 11. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!