Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj van baj van, nagy baj, mit tegyek, apámmal kondizom és mindig felizgulok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
várjál, sziasztok, 17 vagyok, és az utóbbi időben úgy veszem észre hogy vonznak a férfiak, mióta apámmal járok kondizni, sokszor megnézem a srácokat, és tetszenek, izgatnak. de az a baj, hogy kezdem úgy érezni apám is izgalomba tud hozni, főleg amikor edzik előttem, izzad. Szerintetek ez nagyon nagy baj? És ha igen mit lehetne tenni ellene? engemet nagyon zavar:S2009. okt. 8. 20:19
11/17 anonim válasza:
de nem írta ki h fiú-e vagy lány
12/17 anonim válasza:
én ezt akkorse hiszem el h apádra izgulsz :D
13/17 A kérdező kommentje:
20:40 most mit csináljak?:S lányt kéne szereznem, de nem vagyok túl jó náluk, ezért is kondizom.
2009. okt. 8. 20:44
14/17 A kérdező kommentje:
Nem szedek....még, de akkor lehet el sem fogom kezdeni mert veszélyes:S
2009. okt. 8. 21:13
15/17 anonim válasza:
Gondolom,mikor először tapasztaltál ilyet nagyon megijjedtél(érthető módon)
Utána folyamatosan bemesélted magadnak,hogy már pedig Te a pasikra buksz,sőt még faterodra is.Holott ez biztosan nem így van,csak a félelem ezt hozta elő. Nekem ez a véleményem.
16/17 anonim válasza:
Egy kis homokszem került a gépezetbe...
17/17 anonim válasza:
A homokosok nem esnek pánikba, hogy a fiúkat szeretik. Nem vagy az, csak baromi kanos vagy...Mondtam, hogy hokizzál, vagy keress valamelyik netes társkeresőn egy nőt magadnak. A nők közül sem bukik mindegyik a kigyúrt férfiakra. A pasikat meg ne bámuld, mert ha meglátják zavarni fogja őket, és még pofont is kaphatsz...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!