Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj van baj van, nagy baj, mit tegyek, apámmal kondizom és mindig felizgulok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
várjál, sziasztok, 17 vagyok, és az utóbbi időben úgy veszem észre hogy vonznak a férfiak, mióta apámmal járok kondizni, sokszor megnézem a srácokat, és tetszenek, izgatnak. de az a baj, hogy kezdem úgy érezni apám is izgalomba tud hozni, főleg amikor edzik előttem, izzad. Szerintetek ez nagyon nagy baj? És ha igen mit lehetne tenni ellene? engemet nagyon zavar:S2009. okt. 8. 20:19
1/17 anonim válasza:
Ájjjájjjjájjjj
Van barátnőd? Sok benned a hormon, találj barátnőd, ha van és még ezek mellett, verd ki sűrűbben, nagyon nem lesz jó ha még faterodra is
2/17 anonim válasza:
Engem is zavar, most hogy így mondod. Na. Az, hogy hirtelen b*zi leszel az egy dolog, hát mindegy... ez van, de hogy az apád is izgat.................ÁÁÁÁ......ne csináld má?!!! Én azt tom javasolni, hogy marha gyorsan szerezz barátnőt, vagy menj el bulizni és tapizz le egy két sunát!!!!!!!!!!!!!!!
4/17 anonim válasza:
Ne menjetek egyutt kondizni. Es szerezz be egy csajt. Ne legyel orult, ne cseszd el az egesz eletedet!
5/17 anonim válasza:
Igen, elég nagy gáz.Vágd bele magad a puncik tengerébe és ne járj apáddal együtt edzeni.Azt tudom mondani hogy ez van.Van elég sok ember, akinek a fejében elég bizarr dolgok jelennek meg és eltorzul a gondolkodásmódja.El kell fojtanod magadban ezt az érzést és minél kevesebbet kell edzened apáddal.Mást nem tudsz csinálni.Vegyél egy fekvenyomópadot meg súlyzókat és edzél egyedül.
6/17 anonim válasza:
Szedjél tesztoszteront,és kondi elött hokizzál!!!
7/17 kolosszus22 válasza:
pff. ekkora kamukérdést, 6 éve járok terembe, de soha nem izgultam rá egy fickóra sem, max egy-két kidolgozottabb csávót megnéztem, de azt is csak azért mert ilyenkor az járt a fejemben: "basszus, de jó lenne ha én is így néznék ki"!
22/F
8/17 anonim válasza:
fiú vagy egyáltalán vagy lány?:D
ha fiú akkor nagygáz van
9/17 anonim válasza:
Én meg komolyan azt hittem , hogy lányról van szó.....
Mert ugye evidens(nek kellene lennie) hogy a férfiakhoz nők vonzódnak....
Pfujjj...
10/17 A kérdező kommentje:
fiú vagyok sajnos:( és sajnos, bárcsak ne lenne ez igaz, de az:((
2009. okt. 8. 20:39
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!