Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Az arab pasik milyenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Az arab pasik milyenek az ágyban? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 13:59
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
65%
ágyba jók !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. dec. 6. 11:29
 12/22 anonim válasza:
88%

én úgy gondolom, ez igazából egyénfüggő...

vallási normák miatt (már akik betartják) ugyan kevesebb lehetőségük adódik a korai tapasztalatszerzésre,de gyorsan tanulnak :)

de hát nem jobb egy olyan szép szemű arab pasival együttlenni akinek bár nincs még sok tapasztalata, de tudod,hogy csak a tiéd volt,(ha nem elvált...) és remélhetőleg lesz is!

szerintem sokkal nagyobb az erotikus kisugárzásuk mint a magyar pasiknak. (tisztelet a kivételnek)

amúgy itt egyes pasasok korai magömlésről beszélnek?:D hát tudnék mesélni a magyar pasikról is.......

2009. dec. 13. 22:46
 13/22 anonim válasza:
60%
22:46 egyetértek veled !!!!!!
2009. dec. 17. 12:59
 14/22 anonim válasza:
75%
Szerintem ez pasifüggő minden arab más viselkedésre minden attól függ milyen a neveltetése. Én voltam már arab pasival őszíntén szólva sokkal jobban tudta,hogyan hozza meg a kedvemet a dologhoz és egyáltalán nem volt durva inkább gyengéd de viszont az igaz,hogy mivel ők olyan kultúrában élnek,hogy nem igen találnak partnert ha szükségük van rá és főleg nem házasok persze,hogy előbb véget ér az aktus mint egy Európai vagy bármilyen más pasival.
2010. febr. 3. 08:18
 15/22 anonim ***** válasza:
61%

magukra figyelnek az ágyban, egyszerűen azt hiszik, a nőnek elég, ha bedugják és az is jó

a nőkkel kedvesek, amíg csak a barátnőjük, de utána nem tekintik partnernek, be kell állnia a sorba arab szokás szerint, nem sok szava lehet

külsejük lehet, hogy néha vonzóbb, mert eltér a magyaroktól, de látni lehet igen csúnya arabokat is, szóval nem lehet általánosítani

2010. máj. 28. 12:58
 16/22 anonim válasza:
85%
kedves 14:07. apádat kellet volna annak idején kiherélni és akkor most nem rontanád a levegőt.én félig magyar félig libanoni vagyok.és tisztelen a nőket. mivel a nők a lehetséges következő generáció anyjai.eddig az ágyban panasz nem volt rám;)
2010. aug. 26. 11:23
 17/22 anonim ***** válasza:
43%
Biztos vannak köztük is rendesek és k...ög ez azért tulzás hogy mindet el kéne ítélni. Ráadásul nem hiszem hogy az is hasznos lenne ha valaki olyan mondja neked hogy kezdj vagy ne kezd velük akinek nincs velük semi tapasztalata. Ezt csak azok miatt írtam akik írták hogy ne kezdj. am is mind1 ki mit mond ha akarsz úgy is kezdeni fogsz ha nem akkor.............
2010. nov. 23. 15:33
 18/22 anonim ***** válasza:
58%
jah és ráadásul sok országban a magyar embereket is utálják:D akkor talán egy külföldi se kezdjen egy magyar lánnyal?:DDDDDD
2010. nov. 23. 18:49
 19/22 anonim ***** válasza:
70%
nagyon szenvedélyesek és tüzesek az ágyban,ugyanakkor érzékiek és romantikusak!!! 4 különböző arab férfival feküdtem már le.. végül 30 évesen egy szintén arab férjnél kötöttem ki,akire ugyanezek jellemzőek !
2011. aug. 15. 22:40
 20/22 anonim válasza:
nagyon jók! egyszer egyiptomban nyaraltam és volt dolgom egy arab férfival ahh istenivolt
2011. dec. 5. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!