Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Az arab pasik milyenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Az arab pasik milyenek az ágyban? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 13:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
60%
Ha lehúzod a gatyáját, vigyázz nehogy bomba legyen a töke helyett :D:D:D
2009. okt. 8. 14:00
 2/22 anonim ***** válasza:
71%

Sztem hagyd ki! Mondjuk Én pasi vagyok, és üzleti tapasztalatom van velük, ami erősen kiábrándító.

Egyébként úgy bánnak a nőkkel, mint a sz*ros kapcával, így is gondolkodnak, ennyire értékelik őket. Persze ez férfias, meg izgató, de utólag összetörik a lelked, azzal sztem számolj! Ő pedig hazamegy úgy h "na ma se maradt száraz a f*szom"

2009. okt. 8. 14:07
 3/22 anonim ***** válasza:
77%
Nem minden arab ilyen k*csög, de sajnos a legtöbb igen. Nekem a munkatársam a pasi és a felesége is, de nagyon aranyos a csávóka :) Rendes, kiabálni sem hallottam még, ha ideges akkor csak kimegy rágyujtani, és nyugodtan jön vissza. A kolléganőm mondta hogy az ágyban isteni, nem vad.. Szóval vannak különböző emberkék köztük is :)
2009. okt. 8. 14:17
 4/22 anonim válasza:
70%

Ha megfogadsz egy jó tanácsot,ezt most felejtsd el.

Ne akarj lefeküdni arab férfival.

Ha mégis-mert hát a tiltott gyümölcs a legédesebb-előtte tudd meg milyen vallású, és mennyire veszi komolyan a vallását!

Ez tényleg fontos!

De szerintem hagyd ki!!!

2009. okt. 8. 14:31
 5/22 anonim ***** válasza:
74%
BOMBAsztikus:D
2009. okt. 8. 15:00
 6/22 anonim ***** válasza:
41%

A bu*zi arab fasz*ok állatnak tekintik a nőt...csak azt nem értem, hogy miért közösülnek "állatokkal"=nők, miért nem egymással?

Az összes burnyákot ki kellene heréltetni.

2009. okt. 9. 14:07
 7/22 anonim ***** válasza:
41%
Ha egy arab fa*sz feleségét megkérdezed, azt fogja mondani, hogy rendkívül sz*r a férje, nem érez közbe semmit és hamar magömlést kap:D
2009. okt. 9. 14:09
 8/22 anonim válasza:
100%
hát állítólag jobban bírják mint a magyarok,nem impotensek 2-3 év után...lefeküdhetsz vele,de én úgy hallotam,hogy csak szűz nőt vesznek feleségül.
2009. okt. 9. 19:42
 9/22 anonim válasza:
65%
Úgy látom az eddigi válaszok többsége nem valami pozitív, én a szexel kapcsolatban egy pasiról tudok nyilatkozni, mégpedig azt, hogy ki....jóóóó:D
2009. dec. 5. 20:28
 10/22 anonim ***** válasza:
91%

Hát lányok...Hol is kezdjem... Jók az ágyba, tul jók, d ha nagyon közel kerülsz hozzá kilométer ezreket is utazna egy gyűrűvel...Fontos nekik a vallás, és legalább az tuti, hogy ők nem csinálják gumi élkül, nem csalna meg...Mi 3asba is próbáltuk, és barátnőmnek nem engedte a cumit...És azt mondta, csak én csak én...

A negativ hozzáállás tapasztlatlanságot jelent....

2009. dec. 5. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!