Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az arab pasik milyenek az ágyban? Tapasztalatok?
Sztem hagyd ki! Mondjuk Én pasi vagyok, és üzleti tapasztalatom van velük, ami erősen kiábrándító.
Egyébként úgy bánnak a nőkkel, mint a sz*ros kapcával, így is gondolkodnak, ennyire értékelik őket. Persze ez férfias, meg izgató, de utólag összetörik a lelked, azzal sztem számolj! Ő pedig hazamegy úgy h "na ma se maradt száraz a f*szom"
Ha megfogadsz egy jó tanácsot,ezt most felejtsd el.
Ne akarj lefeküdni arab férfival.
Ha mégis-mert hát a tiltott gyümölcs a legédesebb-előtte tudd meg milyen vallású, és mennyire veszi komolyan a vallását!
Ez tényleg fontos!
De szerintem hagyd ki!!!
A bu*zi arab fasz*ok állatnak tekintik a nőt...csak azt nem értem, hogy miért közösülnek "állatokkal"=nők, miért nem egymással?
Az összes burnyákot ki kellene heréltetni.
Hát lányok...Hol is kezdjem... Jók az ágyba, tul jók, d ha nagyon közel kerülsz hozzá kilométer ezreket is utazna egy gyűrűvel...Fontos nekik a vallás, és legalább az tuti, hogy ők nem csinálják gumi élkül, nem csalna meg...Mi 3asba is próbáltuk, és barátnőmnek nem engedte a cumit...És azt mondta, csak én csak én...
A negativ hozzáállás tapasztlatlanságot jelent....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!