Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik félrelépnek házasságban, gyerek mellett! Miért teszitek? Mi hiányzik? Mennyi idő együttlét után történt meg először?
Mindig mással, vagy egy adott partnerrel? Nem féltek a lebukástól, és attól hogy válás esetén mondjuk a gyermeket ritkábban látjátok?
Amíg nem trágár, és a kérdésre válaszol addig csak hasznos válasz van.
Rólunk 20 éve egy baráti körbe tartozó 35 év körüli férfiakról sokszor beszélik csajaink egymás közt azt, hogy mennyire szerencsések velünk, mert mi mennyire normálisak és megbízhatóak vagyunk.
Többségünk műszaki területen szenior mérnök vagy menedzser, a magyar átlagnál jobb anyagi körülmények közt, jobban adunk magunkra is, többségünknek már gyermeke is van, össze szoktunk járni gyakran (focizás, grillezés, wellness, nyaralás, túra, síelés).
Viszont alap nálunk az, hogyha tudunk is egymás nőügyeiről akkor sem pofázunk arról semmit csajok felé. Pedig van szinte mindegyikünknek kivétel nélkül. Olyanok is amik nem igazán illenek úriemberhez: pl. 12 ezer/óráért 20 éves prostik, online társkeresőn célirányosan anyagilag kiszolgáltatott (munkahely=munkanélküli) csajok felszedése, csaj beprotezsálása munkahelyre szexért...
Hogy miért? Azért mert szexben is jó a változatosság. Néha még a rosszabb is érdekes lehet. Céges Octavia mellett is élvezet Trabival krosszozni.
De ezt nem kell túldimenzionálni, többségünket pont azért nem tudná behülyíteni egy csaj úgy, hogy azért felbontsa tartós kapcsolatát, otthagyja gyermekét, mert a nők többé-kevésbé gyakori fogyasztása miatt egy új nő nem olyan nagy élmény, hogy azért szeretteinket ott hagyjuk.
Persze ezt olyan szintű normális, kulturált nőkkel soha nem lehetne megértetni, akik mellettünk vannak, éppen ezért nem is próbáljuk.
36F
Utolsó jól tolod,tudtok élni nagyon helyes.
Pont ilyen életet akarok mint te vagy,munkában nőben,pénzben stb.
Egy még nem senior mérnök 25Ffi :)
21-es, ezt már egy másik kérdésnél is leírtad, emlékszem rád :)
valahol megértem ezt a hozzáállást, valahol meg elítélem.
#21-es amit ír ez a komoly élet,milyen jó így élni,élsz,keresel egy rakás zsét,szaktekintély vagy,jó a melód,segged alatt céges verdá,nagy kecó,csajok,buli,fanta :D
Adott egy löketet,hogy még többet képezzem magam :d
Nekem családomban gyakorlatilag mindenki újraházasodott, szóval vannak tapasztalataim ezzel kapcsolatban.
Alapvetően, szerintem ha valaki eljut odáig, hogy csalja a párját (nőkre is vonatkozik), akkor legyen benne annyi gerinc, hogy felvállalja és váljon el.
Ezt meg kifejezetten sok szeretettel üzenem a "k*vázom három évvel házasság után" típusú pasiknak, hogy a fizetős lányok elég nagy része olyan körülmények közül származik, mint amilyenbe ti hozzátok a saját kislányaitokat, ha egyszer kiderül. Márpedig ki fog. Szóval majd ha húsz év múlva őket d*gja valaki apucija, ne lepődjetek meg.
A másik meg, hogy olyan embert akit nem szeretsz, nem kell feleségül venni. nem minden nő akar férjhez menni.
Kérdező én szerintem még ha az asszony tudomást is szerezne a dologról kénytelen szemet hunyni felette,mivel a pasi sikeres,gazdag,jól néz ki egyebek akkor vagy elfogadja és éli kényelmes életét vagy felkérdez de akkor számoljon vele,hogy ,,kiesik a cici a szájukból",egyszóval tűrnek,mert ez a kényelem ára jelen esetben,amit nem igen könnyű feladni vagy lejjebb adni.
Egy mozdulat és a volt nincsen se kocsi se ez se az se amaz.
Kicsit durva de így szokott lenni.Ilyen esetekben a nőnek hallgass van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!